Новини компаній

Моушн-дизайн від LANET PRODUCTION

14 November 2022, 16:36

Інтернет, медіа, реклама, телебачення, кіно, відеоігри – анімаційний дизайн зустрічається у кожній з цих сфер. Але чому він такий популярний і що таке моушн-дизайн?

Моушн-дизайн — це візуальне оформлення, яке пожвавлює статичне зображення. Завдяки візуальним ефектам, аудіо, графічному дизайну та різним методам анімації статична картинка перетворюється на динамічну. Але анімаційну графіку варто відрізняти від звичайного відео чи простої анімації. Моушн-графіка ілюструє різноманітні дані та ідеї, а не розкриває повноцінний сюжет.

Головна перевага моушн-дизайну полягає у тому, що він використовує одразу три канали сприйняття: зображення, текст та звук. З його допомогою легко розкрити складні ідеї чи концепції, систематизувати дані в зрозумілій формі. В один короткий ролик можна помістити досить багато інформації, але вона не переобтяжуватиме глядача. Тим паче більшість людей обирає відео, а не читання, тому людина навряд омине яскравий анімаційний ролик.

Де зустрічається моушн-дизайн

Раніше створення анімованої графіки було трудомістким та дорогим процесом. Але зі стрімким розвитком комп’ютерних технологій розвивався й моушн-дизайн. Починаючи з нульових, він уже увійшов у відеоіндустрію, а з 2010-х широко застосовується у медіа та маркетингу.

Складно переоцінити популярність моушн-дизайну. Якщо коротко, то він зустрічається всюди, де є контент. Серед основних сфер застосування виділяють:

  1. Телебачення: заставки, титри, оформлення програм.
  2. Кіностудія: трейлери та тизери.
  3. Маркетинг: реклама на телебаченні та в Інтернеті, промоматеріали.
  4. Бізнес: презентації, інфографіки.
  5. Освіта: пояснення складних питань та задач просто та доступно.

Моушн-дизайн від студії LANET PRODUCTION

Студія LANET PRODUCTION об’єднує справжніх професіоналів, які не тільки володіють навичками роботи зі спеціалізованим ПО, знають основи графічного та анімаційного дизайну, а й мають власне креативне бачення.

LANET PRODUCTION пропонує два варіанти роботи над анімаційними проєктами. Якщо у замовника є готовий макет з графічним дизайном, тоді достатньо передати його студії, аби відеодизайнер одразу розпочав роботу, яка складається з таких етапів:

  • продумування анімації та хронометражу;
  • підготовка сцени та розбиття всіх ключових елементів на окремі шари;
  • визначення ключових фаз;
  • налаштування плавності, швидкості;
  • додавання другорядних анімацій сцени;
  • накладення візуальних ефектів та стилізація;
  • накладення музики та звукових ефектів для підсилення анімації.

Якщо ж у замовника відсутні готові макети, тоді команда студії пропрацьовує візуальний стиль, готує розкадрування, промальовує усі сцени в статиці та далі рухається вищевказаними етапами. Але незалежно від того, чи є у замовника макет, чи ні, результат буде один — якісна моушн-графіка, яка однозначно приверне увагу потенційних клієнтів.

Тому радимо не зволікати та мерщій замовляти моушн-дизайн від студії LANET PRODUCTION, де справжні знавці своєї справи створять для вас незабутній ролик.

м. Київ, просп. Перемоги, 107

lanetproduction@lanet.ua

+380930902782

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі