Суспільство

Місцями снігова «каша», але проїзд забезпечений: дорожники відзвітували про стан шляхів у Житомирській області

23 November 2022, 11:42

Станом на ранок 23 листопада дороги державного значення, що пролягають через Житомирську область, розчищені від снігу, щоправда, місцями утворилася снігова «каша». За добу для обробки доріг використали 1500 тонн протиожеледної суміші.

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Погода по області поки що стабілізувалась. Вранці 23 листопада дороги державного значення в проїзному стані. Дорожнє покриття здебільшого чорне, місцями снігова "каша". Температура повітря -3 С», – інформують у Службі автодоріг.

Зазначається, вночі працювало 7 одиниць спецтехніки, у черговому режимі залучили ще 68. За минулу добу для обробки дорожнього покриття використали 1500 тонн протиожеледної суміші.

У САД зауважують, що в умовах воєнного часу в першу чергу під час негоди забезпечується проїзд «дорогами життя», користувачів доріг територіального значення просять з розумінням поставитися до ситуації.

За прогнозами синоптиків, сьогодні вдень невеликі опади, місцями туман, можлива ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10м/с.

А на завтра, 24 листопада, синоптики прогнозують мокрий сніг. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман.

У Службі автодоріг нагадують, що для звернень громадян дія єдина цілодобова «гаряча лінія» при Укравтодорі: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо, 21 листопада Житомир накрив снігопад. Рух транспорту на автодорогах ускладнився. Автомобілі заносило, через що траплялися ДТП. Складна ситуація була й на мостах: водії допомагали один одному, а деяких - витягували рятувальники, бо виїхати під гору самостійно не вдавалося. Ситуацію в місті з прибиранням вулиць 22 листопада прокоментував заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук, зазначивши, що роботу комунальників вважає задовільною.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до інформації Служби автомобільних доріг у Житомирській області, за добу 21 листопада в регіоні випало до 15 см снігу, а загалом за час циклону на поверхні ґрунту утворився 25-сантиметровий сніговий покрив. Снігоприбиральна техніка працювала на дорогах у посиленому режимі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка піщано-сольова суміш піскосуміш зима ожеледиця  
Матеріали по темі