Новини компаній

Чорна П'ятниця Пандора 2022: зробіть подарунок своїм близьким

23 November 2022, 12:36

Шопоголики у всьому світі з нетерпінням чекають на Чорну П'ятницю 2022. Адже це найсприятливіший час для покупки подарунків на різдвяні свята для своїх близьких. Інтернет-магазин Pandora-Braslet також готовий запропонувати величезні знижки на бестселери та новинки каталогу, щоб ви могли порадувати улюблених гідними подарунками. Сторінка сайту https://pbraslet.com/pandora-black-friday/ однозначно вас порадує!

Пропозиції від Пандора-Браслет до Чорної П'ятниці 2022

Наша команда експертів зібрала для наших клієнтів найкращі пропозиції у розділі «Пандора акції Чорна П'ятниця» віртуального каталогу на сайті. У даному розділі ви можете вибрати та купити унікальні прикраси найвищої якості на 35% дешевше за стандартну роздрібну ціну.

Серед пропонованого асортименту:

  • браслети різних варіацій, а також бездоганні шарми, намистини та замочки до них;
  • підвіски та шарми з класичної та святкової колекцій;
  • сережки (пусети, підвіски, кільця, шандельєри та фігурні прикраси на одне вухо);
  • кільця з камінням, орнаментами та іншими фігурними елементами.

Ми цінуємо наших клієнтів, тому даруємо найчеснішу знижку на Пандора в Чорну П'ятницю 2022 року.

Вибирайте високоякісні прикраси для себе та своїх коханих не виходячи з дому. Достатньо помістити у віртуальний кошик товари, що сподобалися, і ввести промо-код BF21 у відповідне поле. Це дозволить отримати додаткову знижку 10%.

Зробивши замовлення до 16:00, ми підготуємо його до відправлення цього ж дня. Ви зможете отримати своє замовлення вже за 1-3 дні, після оформлення покупки в нашому інтернет-магазині.

Нагадуємо, що Чорна П'ятниця у Pandora-Braslet триває з 24.11.2022 по 28.11.2022. Так що у вас є 5 днів, щоб вибрати та купити чудові браслети, шарми, сережки Pandora та багато інших унікальних прикрас за найвигіднішими цінами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чорна п'ятниця знижка розпродаж Пандора  
Матеріали по темі