Новини компаній

Вибираємо сережки з ювелірною емаллю

25 November 2022, 10:05

Сережки з ювелірною емаллю – це прикраси, до складу яких входить скляний сплав. Вважаються відмінною альтернативою інкрустації, оскільки сплави можуть бути різних кольорів. Сережки з ювелірною емаллю відрізняються красою, вишуканістю та оригінальністю. Колір виробам надають оксиди металів, таких як мідь або олово. Подібні прикраси можна замовити з доставкою в будь-яке місто України за вигідними цінами в інтернет-магазині Золотий Вік.

Які сережки з ювелірною емаллю представлені у продажу?

Щоб прикраси були різноманітними, у сережках використовується різна ювелірна емаль:

  1. Перегородкова. Найбільш складний у виготовленні різновид, який вперше з'явився ще за часів Візантійської імперії. Перегородчаста технологія має на увазі наявність "осередків" і "стрічок".
  2. Виїмчаста. У золоті чи сріблі створюються поглиблення, куди потім заливається скляний сплав. Також досить складна технологія, оскільки створювати ці поглиблення непросто.
  3. Поєднання перегородчастої та виїмчастої. Дозволяє створювати цікаві та незвичайні візерунки.
  4. Прозора. Покриває дорогоцінні метали зверху і робить їх візуально яскравішими, що можна вважати оптичним обманом. Досить популярний у наш час різновид.
  5. Непрозора. Така ювелірна емаль у сережках часто використовується як основа і може поєднуватися з недорогоцінними металами (наприклад, з міддю).
  6. Холодна. Є склопластиком, який набагато легше наносити на вироби. Іноді навіть не потрібні особливі навички чи інструментарій.
  7. Фініфть. Так називають розпис прикраси скляним сплавом. Якщо шукаєте оригінальні та елегантні вироби, які здивують оточуючих та підкреслять гарний смак, то це ваш варіант.

Як правильно вибрати сережки з ювелірною емаллю?

Вибираючи сережки з ювелірною емаллю, потрібно враховувати, що холодні різновиди дешевші, але й стійкість до зношування у них набагато гірша. Отже, якщо ви плануєте носити прикраси довго, краще вибирати інші різновиди сплавів. Також слід розуміти, що будь-які сережки з ювелірною емаллю вважаються прикрасами преміального класу. Якщо ви будете шукати дешевше, тобто досить високий ризик нарватися на вироби, які швидко зламаються або втратить стійкість до зношування та інші властивості. Втім, якщо ви купуєте прикраси у Золотому Віці, то не зіткнетеся з подібною проблемою, тому що всі прикраси там проходять через суворий контроль якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сережки 
Матеріали по темі