Місто

Міська рада збирається повернути для житомирських перевізників орендну плату за валідатори в маршрутках

25 November 2022, 12:24

Міська влада збирається з 1 грудня 2022 року зобов’язати власників житомирських автобусних маршрутів сплачувати орендну плату за користування валідаторами.

Проєкт рішення сесії «Про відновлення сплати за оренду майна» 24 листопада оприлюднений на сайті міської ради.

«Відновити орендарям (суб’єктам господарювання в сфері міських пасажирських перевезень громадським транспортом) з 01.12.2022 року плату за користування обладнанням автоматизованої системи оплати за проїзд згідно укладених договорів. Комунальному підприємству «Житомиртранспорт» Житомирської міської ради провести розрахунок орендної плати з урахуванням відновлення сплати орендарями (суб’єктам господарювання в сфері міських пасажирських перевезень громадським транспортом)за оренду майна», - йдеться у проєкті рішення.

Також передбачається скасування рішення міської ради від 14.07.2022 року №512 «Про зменшення сплати за оренду майна», яким перевізникам з 24 лютого зменшили орендну плату за користування обладнанням автоматизованої системи оплати за проїзд до 1,20 грн на місяць.

Як повідомляв Житомир.info, з 13 серпня 2022 року подорожчав проїзд в громадському транспорті Житомира, з 10 серпня перевізники повернули в маршрутки валідатори для безготівкового розрахунку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада валідатор маршрутка орендна плата Житомиртранспорт 
Матеріали по темі