Події

Рятувальники за добу 14 разів допомагали жителям Житомирської області: витягували авто, транспортували хвору та підвозили воду

25 November 2022, 15:25

Впродовж минулої доби рятувальники Житомирської області 14 разів залучались для надання допомоги населенню у несприятливих побутових або нестандартних ситуаціях.

Про це 25 листопада повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області

«На автодорогах Малина та сіл Кутище Любарської територіальної громади та Глибочок Коростишівської територіальної громади Житомирського району рятувальники за допомогою тросу та пожежного автомобіля витягнули із засніженого узбіччя на розчищену ділянку дороги дві вантажівки та легковий автомобіль», - йдеться в повідомленні.

Також двічі бійці ДСНС прибирали повалені негодою дерева на дорогах регіону. Чотири дерева рятувальники порозрізали та прибрали на узбіччя проїжджих частин.

А у м. Звягель медики, які не змогли винести через вхідні двері квартири літню жінку, звернулись за допомогою до надзвичайників. Вони зняли з петель двері та на ношах транспортували хвору з 5-го поверху будинку до автомобіля екстреної допомоги.

Крім того, фахівці ДСНС здійснювали сім підвозів технічної води для населення у містах Бердичів, Овруч, Радомишль та смт Лугини. Мешканці цих міст залишись без електроенергії та централізованого водопостачання.

Нагадаємо, 24 листопада у Житомирі дерева впали на машини, а з автошляхів області рятувальники прибрали 25 повалених дерев

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2022 року бійці ДСНС 6 разів прибирали повалені негодою дерева на дорогах області. 11 дерев рятувальники порозрізали та прибрали з автошляхів Житомирщини упродовж зазначеної доби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога 
Матеріали по темі