Новини компаній

​До чого може призвести підвищена вологість у приміщенні

27 November 2022, 20:13

Надмірний рівень вологи у повітрі — одна з частих проблем для приватних будинків і квартир. Вона може виникати з різних причин — через погану гідроізоляцію, неякісний ремонт, відсутність належної вентиляції або ж життєдіяльність самої людини. Вологість у повітрі підвищується під час приготування їжі, гігієнічної рутини та висушування білизни. Все це стає причиною негативних наслідків для приміщення і людей, що там перебувають.

Наслідки надмірної вологості вдома

Якщо не відводити вологу вчасно, можна зіштовхнутися з наступними проблемами:

  • розвиток плісняви та грибку на стінах і підлозі;
  • руйнування матеріалів оздоблення;
  • погіршення самопочуття, провокування алергічних реакцій та респіраторних захворювань;
  • неприємний запах у повітрі.

Уникнути цих наслідків допоможуть осушувачі повітря — техніка, що конденсує вологу з повітря, підтримуючи здоровий мікроклімат у приміщенні.

Переваги осушувачів повітря

Побутові осушувачі повітря — компактна та енергоефективна техніка, що дозволяє легко позбутися сирості у квартирі, приватному будинку, офісі або підвалі. Сучасні моделі осушувачів працюють майже безшумно та мають багато додаткових функцій. Вони можуть використовуватися для наступних завдань:

  • осушення стін та штукатурки після ремонту;
  • відведення вологи після тимчасового протікання або затоплення квартири;
  • зменшення рівня вологості після щоденної рутини (прання, приготування їжі, прибирання тощо);
  • висушування білизни взимку;
  • компенсування поганої роботи вентиляції.

Всі ці функції успішно виконують осушувачі торгових марок Aircond та Maxton. Наприклад, модель Aircond D-12L вбирає з повітря до 12 л води на добу. Найбільш ефективною вона буде приміщеннях площею до 24 м2. Якщо ж потрібен осушувач для великого приміщення, варто звернути увагу на Maxton MX-20L Smart, що має продуктивність 20 л води на добу. Обидві моделі мають гарантійний термін 3 роки, тихо працюють та мають високий рівень надійності.

Osushuvachi.com.ua — великий вибір осушувачів в Україні

Знайти потрібну модель і купити її за вигідною ціною можна в магазині «Осушувачі». Клієнти можуть замовити техніку онлайн на сайті osushuvachi.com.ua або ж відвідати шоу-рум у Львові. Завдяки правильно підібраній моделі осушувача повітря ви забезпечите оптимальний мікроклімат у себе вдома та збережете гарний вигляд оселі!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: осушувач повітря  
Матеріали по темі