Новини компаній

Хороший тример для бороди: який він?

28 November 2022, 11:05

Все більше чоловіків сьогодні вважають за краще не голитися начисто, а залишати доглянуту бороду: іноді довгу, іноді — дуже коротку. На відміну від електричної бритви, тример дозволяє чітко коригувати довжину волосся на обличчі. З доглянутою бородою ви виглядатимете не тільки мужньо, а й елегантно та стильно. Якісні тримери для бороди та інші прилади для видалення волосся https://ksuu-store.com.ua/trymmeryepiljatory ви знайдете в магазині Ksuu Store за доступною ціною.

Технічні характеристики

Перед тим як ознайомитися з конструктивними особливостями приладу, слід розглянути, як він працює. Тример призначений для підрівнювання бороди, вусів та скронь. З його допомогою також можна відкоригувати форму брів або позбутися небажаного волосся у вухах та носі. Приблизно десяток маленьких ножів обертаються з великою швидкістю, залишаючись за захисним бар'єром. Волоски, що потрапили в спеціальні отвори, миттєво обрізаються.

Спеціальний тример для бороди варто купити в першу чергу через зручність експлуатації та можливість точного моделювання рослинності на обличчі. Це буде набагато кращий вибір, ніж електробритва чи машинка для стрижки. Тример робить щетину рівною. Довжину зрізу можна вільно регулювати, тому немає потреби повністю позбавлятися бороди або вусів.

Комплектація приладу

Залежно від моделі та виробника, тримери відрізняються один від одного. Але базова комплектація виглядає наступним чином:

  1. Сам пристрій. Бажано, щоб він був легким та компактним.
  2. Зарядний пристрій. Залежно від потреб слід вибрати тип джерела живлення. Це можуть бути акумуляторні (бездротові) або дротові тримери. Дротові дешевші, але дають меншу свободу дій.
  3. Насадки. Багатофункціональні пристрої оснащені різними насадками, за допомогою яких ви зможете за лічені секунди створити бажану форму бороди.
  4. Спеціальний гребінець. Цей предмет не завжди можна знайти у комплектах, хоча він відіграє важливу роль у повсякденному догляді за бородою.
  5. Щіточка. Щоб пристрій тривалий час працював бездоганно, щоразу після використання слід чистити леза спеціальною щіткою, яка зазвичай входить до комплекту.
  6. Засіб для догляду за лезами. Слід регулярно чистити леза маслом, яке не допустить розмноження бактерій.

Якщо ви плануєте відростити бороду, варто заздалегідь подумати про покупку тримера, який буде відповідати всім вашим очікуванням.

Як користуватись приладом для досягнення бажаного результату

Використання триммера не повинно викликати проблем, але є кілька правил, яких слід дотримуватись. Не варто поспішати під час стрижки, особливо якщо ви тільки вчитеся користуватися приладом.

Перед початком процедури потрібно вимити, висушити та розчесати бороду. Ваше волосся стане м'яким, що значно полегшить гоління. Далі необхідно встановити насадку. Рекомендується розпочинати процедуру з найдовшої ділянки, поступово зменшуючи волоски та досягаючи бажаної довжини. Стрижку краще починати з шиї та просуватися вгору. Наприкінці можна перейти до бакенбардів.

Після завершення всієї процедури тример слід ретельно очистити. Бороду достатньо розчесати та нанести косметичний засіб.

На що звернути увагу при виборі

При пошуку тримера для бороди зверніть увагу на такі важливі параметри пристрою, як час автономної роботи та водонепроникність. Леза мають бути виготовлені з нержавіючої сталі. Варто вибрати бездротову модель, адже пристроєм без кабелю набагато зручніше користуватися. Також на ваш вибір має вплинути кількість насадок та наявність додаткових функцій. Найбільш популярними є:

  • функція підсвічування;
  • функція видалення волосся у двох напрямках під час гоління;
  • індикатор заряду акумулятора.

Хоча техніка від недобросовісних виробників може спокусити своєю ціною, слід пам'ятати, що придбання якісного та міцного приладу стане вдалою покупкою на роки. Такий тример дозволить заощадити бюджет і час на візити до барбер-стиліста.

Рекомендуємо відвідати інтернет-магазин Ksuu Store. Апарати для видалення волосся, представлені на сайті, не тільки ефективні, але й прості та зручні в експлуатації.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тример борода барбер  
Матеріали по темі