Новини компаній

Осушувачі повітря: на якому бренді варто зупинити свій вибір

30 November 2022, 10:55

Надмірна вологість у приміщенні — проблема багатьох людей. Це спричиняє не тільки дискомфорт, а й загрожує псуванню ремонту та меблів, а також погіршенням самопочуття та здоров’я. Впоратись з цієї проблемою можна за допомоги осушувача повітря.

Сьогодні асортимент осушувачів вражає своїм різноманіттям. Тому фахівці інтернет-магазину «Побут» розповіли, за якими критеріями та на які бренди варто звернути увагу.


Важливі критерії вибору

Головна, та не єдина функція осушувача - збирання вологи, тому одним з найголовніших критеріїв вибору є його продуктивність, або величина вологозйому. Вибирати пристрій за цією величиною потрібно виходячи з власних потреб.

Ще один важливий параметр — електрична потужність. Цей критерій прямо пропорційний потужності приладу. У середньому, потужність побутових осушувачів перебуває в межах 250-500 Ват.

Наступна величина на яку обов'язково потрібно звернути увагу - величина повітрообміну. Чим вища ця величина, тим ефективніше буде відбуватися осушення.

Оскільки осушувач буде знаходитись у жилому приміщенні, то не останню роль відіграє й рівень шуму. Тому рекомендовано вибирати прилади з рівнем шуму не більше 50 дБ.

Також слід звертати увагу на наявність додаткових функцій. Наприклад, багато сучасних осушувачів оснащені функціями сушіння білизни, іонізації повітря, таймером та автовідключенням й т.і.

Популярні моделі осушувачів та надійні бренди

В каталозі інтернет-магазину представлені осушувачі повітря різноманітних брендів: Neoclima, Zanussi, Electrolux, Maxton, Aircond й т.д. І саме останні дві торгові марки стали вибором більшості покупців - оскільки вони відповідають вимогам і потребам споживачів.

Одна з найпопулярніших моделей цього року — Aircond D-30L. Прилад працює на надійному двороторному компресорі Panasonic, що забезпечує довговічну роботу та енергоефективність. Aircond D-30L витягує з повітря до 30 літрів води / добу та має 3 роки гарантії. Завдячуючи своїй високій продуктивності, прилад підходить для великих квартир, офісів та будинків. Призначений для кімнати площею до 70 м кв.

Ще одна популярна модель — Maxton MX-12s WiFi. надійний прилад, перевірений часом, має багато додаткових функцій (сушіння білизни, іонізація, wi fi, таймер). Тихий в роботі та має гарантію 3 роки.


Більше рекомендацій як вибрати осушувач повітря та консультацію фахівця можна отримати на сайті інтернет-магазину «Побут».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: осушувач повітря 
Матеріали по темі