Місто

«Кромберг енд Шуберт Житомир» чує та дбає: підприємство облаштувало бомбосховище для дітей працівників, яке може прихистити понад 100 осіб

30 November 2022, 13:13

«Кромберг енд Шуберт Житомир» допоміг облаштувати шкільне бомбосховище для дітей працівників підприємства, які звернулися із таким проханням до адміністрації.

У зв’язку із повномасштабним вторгненням росії в Україну страждає і наше майбутнє – діти. Аби цього не відбувалося, молодше покоління попри все має почувати себе повноцінно: розвиватися, вчитися та комунікувати з однолітками вживу.

Саме через це до підприємства «Кромберг енд Шуберт Житомир» звернулися стурбовані батьки, котрі розповіли, що за відсутності укриття школа закрита, а малюки самотньо сидять на уроках за ноутбуками вдома без можливості вибігти на перерву, обмінятися вживу враженнями від нової вивченої теми та побешкетувати з однокласниками.

Підприємство не змогло проігнорувати запит працівників щодо облаштування укриття. Разом з іншими благодійниками «Кромберг енд Шуберт Житомир» надав усі необхідні матеріали, що були потрібні, для безпечного сховища, зокрема, ОСБ плити-180 м2, гідроізоляційну плівку-225 м2 та те, що однозначно «маст хев» для комфортного пересиджування повітряних тривог - 100 шкільних стільців із регулюванням висоти.

Усього 34 дні, трохи більше ніж місяць знадобилося, аби збудувати не просто укриття, а можливість діткам тепер бути разом.

Разом з усіма учасниками облаштування сховища «Кромберг енд Шуберт» відвідав це приміщення, аби переконатися у його міцності.

Відтепер біля школи розташовується укриття, в якому можна розмістити 97 учнів, 27 учителів та навіть малюків із сусіднього садочка.

Попри те, що війна триває, діти повинні почувати себе у безпеці і підприємство «Кромберг енд Шуберт Житомир» посприяло цьому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт укриття бомбосховище 
Матеріали по темі