Новини компаній

Стильні оберти: як гарно зав’язати шарф?

5 December 2022, 19:08

Зробити риси обличчя більш виразними, доповнити верхній одяг і просто зігріти — з усіма цими завданнями відмінно справляються теплі аксесуари. При цьому шарф є одним із найпростіших способів зробити образ завершеним. Великий вибір найрізноманітніших моделей ви знайдете в магазині INTERTOP. Але коли довгоочікувана обновка буде у вас, постане ще одне питання: як правильно зав’язати шарф? Розберемося разом у всіх тонкощах.

Від мінімалізму до складних обертів: 3 способи зав’язати шарф

Не завжди є сенс ускладнювати образ і робити хитромудрі петлі. Водночас і складні варіанти зав’язування інколи актуальні.

Перший спосіб: проста петля

Це один із найелементарніших способів, перевага якого ще й у тому, що шарф добре тримається. Достатньо скласти аксесуар навпіл, після чого протягнути вільні кінці в петлю. Зав’язування підійде для трохи розслаблених образів. Хоча якщо міцніше затягти шарф, вийде більш строгий лук.

Другий спосіб: напівоберт чи оберт

Треба один кінець обернути навколо шиї, роблячи це якомога незграбніше. Якщо аксесуар занадто довгий, можна зробити ще один накид. Кінці при цьому залишаються вільними. Можна один залишити за спиною або ж обидва пустити спереду. Такий спосіб трохи витягує фігуру, візуально додаючи стрункості.

Третій спосіб: драпірування

Варіант схожий на попередній, проте з одним доповненням — кінці треба сховати всередину. Це чудове рішення, якщо верхній одяг є гладким і однотонним, а шарф — великим і принтованим. Аби аксесуар надійно тримався, треба зав’язати між собою кутки, але робити це під драпіруванням.

Коли доречні складні чи незвичні зав’язування?

Якщо прості варіанти вам не до смаку, є більш оригінальні рішення:

  • під ремінь — кінці фіксуються ременем, ця ідея актуальна для носіння із сукнею чи тонким пальтом;
  • у вигляді жилета — краще за все підійде снуд, його обертають навколо тіла, створюючи імпровізовану футболку;
  • вісімка — треба зав’язати шарф на повний оберт, після чого опустити центральну частину спереду у петлю.

Такі незвичні рішення приковують до себе погляди, тому стають головним акцентом. Тож одяг до аксесуарів має бути лаконічним. Наприклад, зав’язуючи шарф у вигляді жилета, краще за все одягати під нього білий чи чорний гольф або футболку. Мінімалізм у поєднанні з оригінальними деталями створює бездоганний лук.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шарф  
Матеріали по темі