Події

На проспекті Миру в Житомирі поліція «завітала» у заклад азартних ігор, де раніше вже виявляла гральний бізнес

10 December 2022, 10:34

Упродовж двох днів, 8 та 9 грудня, правоохоронці припинили функціонування незаконних гральних закладів у містах Малині та Житомирі. Тривають досудові розслідування.

Про це 10 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«9 грудня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі по проспекту Миру функціонує заклад азартних ігор. Документували обставини працівники слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління поліції», – розповідають у поліції.

У ГУНП зазначають, що за вказаною адресою правоохоронці раніше вже викривали осередок незаконного грального бізнесу і вилучали докази протиправної діяльності. Цього разу у приміщенні, де правоохоронці провели огляд, знаходилась жінка, яка назвалась прибиральницею. У залі було зафіксовано наявність увімкненої комп’ютерної техніки, підключеної до Інтернет-мережі.

Поліцейські вилучили кілька десятків комп’ютерів із комплектуючими та інші речі, які можуть бути доказами ведення незаконного грального бізнесу.

А напередодні у м. Малині правоохоронці місцевого відділення поліції вилучили з приміщення комп’ютерну техніку, яка могла використовуватись для азартних ігор.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України. В обох випадках тривають відповідні перевірки для встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.


Відео з сайту ГУНП у Житомирській області

Нагадаємо, 9 грудня 2022 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що у Малині викрили нелегальний гральний заклад, замаскований рід магазин. Звідти вилучили майже півтора десятка комплектів комп’ютерної техніки.

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада 2022 року в Житомирі провели санкціоновані обшуки у підпільних гральних закладах на вулицях Київській та Покровській: вилучили більше десятка одиниць комп’ютерної техніки, чорнову документацію та інші свідчення протиправної діяльності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес поліція проспект Миру  
Матеріали по темі