Новини компаній

10 найкращих брендів косметики з Ізраїлю: як обрати і що купити

19 December 2022, 15:12

Бренди ізраїльської косметики у виробництві наголошують на якості засобів та їх різноманітності — є лінійки домашнього та професійного догляду за шкірою та волоссям, декоративної косметики та засобів для тіла. Космецевтичні компанії Ізраїлю проводять регулярні дослідження нових формул, використовують інноваційні інгредієнти у поєднанні з натуральними.

Косметику багатьох ізраїльських компаній можна купити з доставкою в будь-яку країну, адже їхня популярність вийшла далеко за межі Ізраїлю. Найпопулярніші з них ми наведемо у цій статті.

Топ-10 брендів косметики з Ізраїлю

Christina

Цей бренд на слуху у багатьох косметологів, а також цінувальників хороших формул. Складові з різних лінійок мають як лікувальну, так і доглядову дію, допомагаючи вирішувати різні проблеми шкіри — купероз, жирний блиск, висипання.

Christina має запатентовані формули лосьйонів, масок, кремів і сироваток, які підійдуть як для салонного використання, так і для домашнього догляду за шкірою. При цьому ціна такої косметики не надто висока — у магазині IDN Cosmetics, наприклад, засоби можна купити за 15-40 доларів.

Kedma

Як і багато інших ізраїльських брендів, Kedma використовує лікувальні властивості мінералів Мертвого моря у розробці своїх засобів. Це преміум-догляд для тіла, ефективність якого підтверджена довірою багатьох косметологів та їх клієнтів.

GiGi

Цей бренд-бестселер спеціалізується на формулах, що поєднують натуральні компоненти — масла, мінерали Мертвого моря та рослинні екстракти — з новими розробками, схваленими міністерством охорони здоров'я Ізраїлю. Особливу популярність мають лінійки, що ефективно працюють із проблемами шкіри:

  • купероз;
  • акне;
  • постакне;
  • ознаки старіння.

Ahava

Корисні масла, грязі та мінерали стали основою лікувальних формул засобів Ahava, які стають все популярнішими у світі косметології.

Це досить доступний догляд як домашній, так і салонний. Особливо ці засоби сподобаються власникам чутливої шкіри.

Premier Dead Sea

Мертве море відоме своїми солями — не дивно, що багато брендів косметики взяли саме їх за основу своїх препаратів. Premier Dead Sea з 1990 створює преміум-косметику на основі мінералів.

Sea of Spa

Ще одна компанія, яка сфокусувалась у своїх формулах саме на дарах моря — Sea of Spa. Бренд виробляє косметику з виключно натуральними складовими для волосся, обличчя та тіла. Сироватки, маски та лосьйони цієї компанії вважаються бестселерами серед любителів якісного догляду.

Health & Beauty

Натуральні склади для обличчя, тіла та волосся — це основна “фішка” цієї компанії. Health & Beauty використовують натуральні масла та мінерали для дбайливого догляду. Ціни на ці засоби складно назвати високими, зате продукція бренду настільки якісна, що важко повірити у таке поєднання ціни та якості.

Holy Land

Косметика Holy Land згодом перекочувала із салонів на полиці цінувальників якісних засобів. При цьому якість косметики не постраждала, і кожна жінка може спробувати ефективні пілінги та маски від цієї компанії.

Careline

Стійкий та якісний макіяж потребує якісної декоративної косметики — і Careline створюють саме таку. Їхні помади і тіні характеризуються великою кількістю відтінків і гарною стійкістю. Крім декоративної косметики, компанія також випускає засоби для волосся і тіла.

Ga-De

Ще один бренд, який створює найкращі засоби для макіяжу — Ga-De. Палетки тіней, помади та рум'яна від них вписуються в будь-які б'юті-тренди. Вибір засобів досить великий, а ціни не спустошують гаманець — є можливість купити якісну продукцію від цього бренду до 30 доларів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: косметика бренд Ізраїль 
Матеріали по темі