Події

Неподалік Житомира мініфургон виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом: одна людина загинула, четверо травмованих

22 December 2022, 10:36

Увечері 21 грудня неподалік смт Новогуйвинське Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та маршрутного автобуса. Внаслідок їх зіткнення від отриманих травм загинув водій легковика, а четверо пасажирів автобуса з тілесними ушкодженнями були доставлені до медичних закладів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

Автопригода сталась близько 19.40 на під’їзному шляху до автодороги Виступовичі - Могилів-Подільський - Житомир. На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та відділу поліції №1 Житомирського районного управління поліції.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Caddy, 61-річний житомирянин, рухаючись у напрямку обласного центру, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з маршрутним автобусом під керуванням 63-річного жителя м. Житомира», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій легковика загинув на місці пригоди. Троє пасажирок автобуса, жительки Новогуйвинської громади віком 35, 57 та 68 років, з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до медичних закладів міста Житомира. Ще один пасажир автобуса, 47-річний житомирянин, був доставлений до лікарні для медичного обстеження, йому призначили амбулаторне лікування.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що призвели до ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2022 року в селі Озадівці Бердичівського району Nissan в’їхав у гужову повозку, у результаті травми отримала 34-річна жінка, 13-річна дівчинка та однорічний хлопчик, які їхали у возі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Новогуйвинське автобус пасажир  
Матеріали по темі