Суспільство

Провайдери з Житомирської області отримали акумулятори, які допоможуть лишатися з інтернетом ще 10-12 годин після відключення світла

4 January 2023, 10:35

Інтернет-провайдери різних областей України отримали 172 батареї SBL, завдяки цьому тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключень світла.

Про це 3 січня повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації в Україні.

«Мінцифра спільно з eQualitie передали провайдерам 172 батареї SBL. Це допоможе їм живити інтернет-мережі, поки немає електрики, а людям — бути на зв’язку з рідними та знати останні новини. Батареї отримали 29 провайдерів з усіх областей України. Переважно Харківської, Донецької, Київської, Житомирської, Чернігівської та Сумської. Це регіони, які мають найбільші труднощі з інтернетом через знеструмлення», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня 2022 року під час наради з операторами мобільного зв’язку заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський розповів, що аби забезпечити безперебійним зв’язком жителів Житомирщини в умовах можливого блекауту, влада області опрацьовує всі шляхи допомоги мобільним операторам з резервним живленням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інтернет інтернет-провайдер акумулятор відключення світла електроенергія живлення Мінцифри 
Матеріали по темі