Події

«Впала і травмувалася»: у Житомирській області чоловік до смерті побив 28-річну співмешканку і сам викликав медиків

17 January 2023, 09:21

14 січня близько 18:00 години до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про констатацію смерті 28-річної жительки Миропільської громади. Травми на тілі потерпілої свідчили про насильницьку смерть.

Про це 16 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області із посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Любар) Житомирського РУП. У помешканні поліцейські застали 38-річного співмешканця загиблої. Він сам викликав медиків і сказав лікарям, що його співмешканка впала і травмувалась. Втім правоохоронці у ході першочергових слідчих дій встановили зворотні обставини. Наразі відомо, що чоловік побив жінку під час конфлікту. За попередніми висновками експертів, завдані тілесні ушкодження і стали причиною її загибелі. Також з’ясовано, що підозрюваний вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за позбавлення життя іншої людини», - йдеться в повідомленні.

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. За погодженням з Чуднівською окружною прокуратурою йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ). За подібні діяння чоловіку загрожує позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Заболоті 14 січня 2023 року чоловік забив до смерті квартиранта під час конфлікту, з яким до цього разом випивали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство конфлікт співмешканець співмешканка 
Матеріали по темі