Події

У Житомирі горіла квартира в п’ятиповерхівці на Корольова: загинув 71-річний чоловік, немовля потрапило в лікарню

26 January 2023, 11:47

У Житомирі 25 січня внаслідок пожежі в п’ятиповерхівці виявили загиблого 71-річного чоловіка та госпіталізували дитину.

Про це 26 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«25 січня о 18:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку у Житомирі. По прибуттю рятувальники допомогли вийти на свіже повітря двох людей та дитину, які проживають в цьому під’їзді. Медики госпіталізували дитину до лікарні з підозрою на отруєння продуктами горіння. Зі слів сина власника квартири, він прокинувся від диму та побачив, що вогонь вже повністю охопив кухню. Він звернувся до сусідів, які негайно повідомили рятувальникам про пожежу. Зусиллями вогнеборців за пів години пожежу було ліквідовано. В процесі гасіння бійці ДСНС виявили в оселі загиблого 71-річного власника. Вогонь встиг знищити холодильник, меблі та оздоблення стін на кухні», - йдеться в повідомленні.

Причина пожежі встановлюється фахівцями.

У пресслужбі ГУ ДСНС Житомир.info уточнили, що пожежа трапилася на вулиці Корольова.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що постраждалій дитині ще немає 1 року.

Нагадаємо, увечері 19 січня у квартирі однієї з житомирських п’ятиповерхівок сталася пожежа. Рятувальники виявили в оселі непритомного господаря, на ньому вже горів одяг. Чоловіка винесли з квартири, однак він устиг отримати опіки 65% тіла. Постраждалого госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2023 року в селі Вереси Житомирської міської територіальної громади горіла хата-пустка. На пожежі врятували чоловіка, який був без свідомості, а на його одяг уже перекинулося полум’я. Постраждалого госпіталізували з сильним отруєнням продуктами горіння та опіками, а 13 січня 2023 року в селищі Нова Борова Житомирського району горів приватний будинок. Вогнеборці, які прибули на виклик, врятували дворічне маля. Дитина госпіталізована з опіком живота.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий немовля лікарня 
Матеріали по темі