Суспільство

Знижки на термобілизну і зимові спальники в Gorgany

27 January 2023, 11:49

Для того аби вам було тепло, незалежно від місця де знаходитесь, експерти з туристичного спорядження, магазини Gorgany роблять знижку 20% на термобілизну. А знижка -15% -20% -30% на спальники – це добра нагода для обновки, яку довго відкладали, або якщо є потреба на вже – як, наприклад, у військових.

Знижки діятимуть до 31 січня у магазині Gorgany на Театральній, 9 і на gorgany.com.

Термобілизна

Термобілизна – це функціональний базовий шар одягу, основна функція якого – відводити вологу від тіла на наступний шар одягу. А в умовах мінусової температури ще й ізолювати від холоду.

- Синтетична найкраще підходить для активного руху. Вона має облягаючий крій, добре відводить вологу від тіла і швидко висихає. Це значить, що після активного руху ви не будете мокрими і не змерзнете, коли зупинитесь.

- Термобілизна з вовни вівці мериноса зігріває, коли ви не рухаєтесь. Має вільний крій, приємна на дотик, добре підходить для сну в наметі. А ще вона більш стійка до утворення запахів.

- Комбінована, з синтетики і вовни мериноса поєднує у собі характеристики обох матеріалів. Чудово підійде для активностей у холодних умовах.

Більше термобілизни: bit.ly/3CZOY7i


Спальники

Під час вибору спальника орієнтуйтесь, щоб температура "комфорт" співпадала, або була на кілька градусів меншою за температуру, при якій ви плануєте спати. Не орієнтуйтесь на показники "ліміт" і "екстрим". Ночуючи при цих температурах, ви матимете ризик переохолодження та загрозу для здоров'я і життя.

Врахуйте конструкцію, ширину і довжину спальника під свій зріст і комплекцію.Ідеально, коли у ньому є вільний простір – тоді спати комфортно і утеплювач добре функціонує.

Військовим, для сну в окопі чи бліндажі радимо обирати зимові спальники з синтетичним утеплювачем. Вони зносостійкі та утримують тепло навіть в умовах вологості.

Зимові – ті, в яких можна спати при мінусовій температурі. Утеплені натуральним пухом або синтетичним матеріалом. Зовнішня тканина – щільна і міцна, щоб не продуватись ззовні та не випускати тепло від тіла зсередини.

Трисезонні – для сну восени, навесні і влітку. В цю пору погода і температура повітря буває мінливою, особливо в горах. Тож діапазон температури комфорту в таких моделях від 0° до +10°

Літні – потребують найменше утеплювача, а значить – вони найлегші та найкомпактніші. Вага деяких моделей – менше кілограма, а об’єм у складеному вигляді – як літрова пляшка води.

Більше спальників: bit.ly/3XJEGj



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: термобілизна спальник Gorgany знижка 
Матеріали по темі