Новини компаній

Особливості нішевої парфумерії

30 January 2023, 09:17

Нішева парфумерія – це особливий вид парфумерного мистецтва. Такі аромати мають особливий статус, вони призначені для обраних, не потребують особливої реклами, їх випуск та місця поширення обмежені порівняно з парфумерією класів люкс чи мас-маркет. Якісна нішева парфумерія відрізняється не тільки нотками, а й особливостями їх розкриття на шкірі.

У чому переваги та особливості нішевої косметики

Для виробництва цієї парфумерії використовуються тільки якісні аромати, сам процес виготовлення та оформлення флаконів відрізняється особливою складністю.

Сучасний ринок парфумерії поділяється:

  • на люксову продукцію. Це продукція, що належить іменитим брендам та модним будинкам. При її виробництві враховується інформація з тренам, а реклами залучаються відомі особистості. Створення ароматів досить складне, на відміну від наступної категорії. Аромати славляться акордами, а не незвичайними поєднаннями;
  • товари мас-маркету. Тут складно помітити тонкість нот, тим більше їх складність використовується проста сировина;
  • нішу. Це найцінніша категорія, для виготовлення парфумів залучаються найкращі парфумери, які вручну працюють над кожним ароматом та розробляють унікальний дизайн флаконів, використовуючи найкращу високоякісну сировину. Шанувальників цієї категорії дуже багато.

Технологія виготовлення

При виготовленні нішевої парфумерії використовують незвичайні компоненти, як правило, цю натуральну сировину з «споріднених» для них країн, наприклад, квіти дерева апельсина з Африки або Марокко, екстракт гваякового дерева з Індонезії та ін. Композиція складається дуже ретельно, вручну кожен компонент підбирається один до одного і перевіряється на поєднання до того часу, поки аромат стане таким, яким його загадував «творець». Така сама історія стосується самого флакона. Його дизайн – це унікальна та творча робота, яка займає не один день.

Ноти нішевих ароматів

Несподіванка та незвичайність – ось що можна сказати про нотки нішевої парфумерії. А досягати такого ефекту вдається завдяки використанню тютюну, гваякове дерево, шампанське, уд, морозна деревина тощо. буд. Який би аромат ви не вибрали, ви зможете переконатися в тому, що кожна окрема нота ідеально поєднується з наступною, в яку вона плавно переходить і, розкриваючись, вони переплітаються між собою.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парфумерія 
Матеріали по темі