Новини компаній

Підбірка ліхтариків, що рятують в блекаут

30 January 2023, 11:37

Постійні відключення світла показали українцям, що їм під силу пройти будь-які труднощі та пристосуватися до нових умов задля досягнення спільної мети. Блекаутом уже мало кого налякаєш, адже всі знають, що сила духу й ретельна підготовка до можливих незручностей зроблять свою справу. Що стосується останнього, невіддільним елементом комфорту під час віялових відключень став саме ліхтарик. Проста річ, проте наскільки ефективна в багатьох ситуаціях. А різноманіття моделей дає змогу підібрати варіанти під будь-які потреби.

Які ліхтарики зручніші

На старті холодного сезону українці почали масово запасатися свічками. Це вдале рішення для романтики, а ось для домашніх та робочих викликів у пригоді стануть ліхтарики. Пропонуємо підбірку сучасних моделей для різних варіантів застосування:

  • Налобний — ідеально підходить для виконання дрібних робіт руками. Вам не потрібно постійно налаштовувати напрямок світла чи шукати, як закріпити пристрій — він буде підсвічувати саме необхідну зону для найкращого огляду. Налобні ліхтарики часто вибирають для роботи чи домашніх справ — готувати та прибирати з ними також дуже зручно.
  • На магніті — виробники пропонують сучасні моделі на гнучкій ніжці, що притягуються до заліза. Прилад можна закріпити на будь-якій поверхні та спрямувати світло в потрібному напрямку. Ліхтарики такого плану теж надзвичайно зручні в побуті, коли для виконання певних робіт потрібно рівномірно освітлити певну зону.
  • Світильники — моделі мають спеціальний гачок, за який прилад можна прикріпити до плафона чи іншої опори. Ліхтарик за принципом лампочки рівномірно освітлює приміщення та робить можливим виконання звичних справ навіть умовах, коли немає електроенергії.
  • Прожектор — це моделі підвищеної потужності, якими можна охопити найбільшу площу. Прилад виявиться корисним під час блекауту та знайде застосування в майбутньому під час виїзду на природу та активного відпочинку далеко від цивілізації.

Кожна з моделей буде корисною в різних життєвих ситуаціях. Тому керуйтеся власними потребами або ж збирайте повний арсенал ліхтарів на всі можливі випадки. Завдяки великому різноманіттю підібрати варіанти можна на будь-який бюджет.

Що ще важливо для вибору ліхтарика

Здебільшого покупці вагаються щодо акумуляторних моделей та на батарейках. Останні видаються надійнішими у випадку, коли довго немає світла та змоги підзарядити гаджет. Проте сучасні моделі на акумуляторах також ретельно продумані для вашої зручності — вони достатньо потужні та довго працюють. Крім того, деякі ліхтарі можуть використовуватися в якості павербанків для підзарядки гаджетів. Для повної впевненості під час вимкнень світла буде корисно мати на озброєнні обидва варіанти. Пам’ятаймо, що темна смуга зовсім скоро закінчиться, а ліхтарики нам знадобляться і надалі для різноманітних справ.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліхтарик блекаут ліхтар 
Матеріали по темі