Події

У селищі Житомирського району на пожежі врятували напівлежачого 73-річного господаря будинку

30 January 2023, 15:08

У селищі Брусилові Житомирського району 29 січня під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 73-річного чоловіка.

Про це 30 січня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«29 січня о 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в смт Брусилів Житомирського району. З’ясувалося, напівлежачий господар прокинувся вночі від диму та покликав з сусідньої кімнати двох доглядальників. Вони зателефонували до рятувальників. Самотужки вивести господаря з будинку їм не вдалося. По прибуттю вогнеборців до місця виклику в помешканні утримувалося щільне задимлення. Ними встановлено, що пожежа виникла у одній з трьох кімнат будинку. Рятувальники вивели власника на свіже повітря та передали медикам, але від госпіталізації врятований відмовився. Зусиллями вогнеборців пожежу було локалізовано о 21:30, ліквідовано - о 22:20. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено майно в кімнаті. Рятувальники не допустили розповсюдження вогню за межі кімнати», - йдеться в повідомленні.

Попередня причина виникнення пожежі - коротке замкнення електромережі.

Нагадаємо, 25 січня у Житомирі горіла квартира в п’ятиповерхівці на Корольова: загинув 71-річний чоловік, немовля потрапило в лікарню.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 19 січня 2023 року у квартирі однієї з житомирських п’ятиповерхівок сталася пожежа. Рятувальники виявили в оселі непритомного господаря, на ньому вже горів одяг. Чоловіка винесли з квартири, однак він устиг отримати опіки 65% тіла. Постраждалого госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі