Новини компаній

5 причин негайно купити толстовку

30 January 2023, 18:10

Чоловіча толстовка – кофта в спортивному стилі з трикотажу чи цупкої теплої тканини. Класичні фасони мають вільний крій, довгі рукави, круглу горловину. Проте крім класики, дизайнери створили чимало варіацій на тему чоловічої толстовки. Це і худі – з капюшоном та кишенею-кенгуру, і лаконічні джемпери, а також моделі «на замок» і без застібки.

Чому варто придбати чоловічу толстовку цієї зими?

Хоча спершу толстовки задумувалися як елемент спортивного гардероба, проте сьогодні така річ є чи не у кожного чоловіка, який віддає перевагу зручному повсякденному одягу. Ми нарахували як мінімум 5 причин, чому варто купити чоловічу толстовку прямо зараз:

  1. Це зручно. М’які, приємні до тіла матеріали, фасон, який не сковує рухів, – ось головні причини, чому більшості чоловіків подобаються такі кофти.
  2. Стильна річ. Такі кофти бувають однотонні, з колорблоками, принтовані, з поєднанням тканин різної фактури. В них є все, щоб стати родзинкою стильного образу.
  3. Універсальний «верх» в чоловічому гардеробі. Це та річ, яку можна носити зі спортивними штанами, джинсами, брюками кежуал-стилю та щоразу виглядати органічно.
  4. Толстовка – це практично. Зазвичай кофти такого типу шиють з матеріалів, стійких до забруднень і частого прання. Тож річ може прослужити тривалий час, не втративши презентабельного вигляду.
  5. Кінець зими – час розпродаж. Відкладати купівлю такої речі до «кращих часів» не варто й тому, що саме зараз у магазині брендового спортивного одягу Sportcity розпочався великий сезонний розпродаж. Стильні чоловічі кофти Puma, Columbia, Nike та інших популярних брендів можна купити майже наполовину дешевше, ніж зазвичай.

А якщо взяти до уваги, що виробники пропонують чималий вибір фасонів і кольорів, то без складнощів вдасться вибрати ідеальну кофту для будь-якого чоловіка.

Декілька порад щодо вибору чоловічої толстовки

Щоби кофта такого типу сіла по фігурі, була зручною і довго носилася, краще віддати перевагу виробу відомого бренду. Для активного відпочинку і занять спортом годяться моделі з флісу та іншої якісної синтетики, оскільки вони не затримують піт на шкірі. Для малорухливих чоловіків гарним вибором стануть варіанти, у складі яких є натуральні волокна.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі