Місто

Житлові комплекси в центрі Житомира

1 February 2023, 10:08

Вирішення питання по житлу постає гостро перед кожним, адже знайти квартиру (будинок) в хорошому місці, не за всі «гроші світу» та у надійного продавця без різних «підводних каменів» у наш час важко та займає багато часу. Тому ми хочемо звернути Вашу увагу на надійного, перевіреного забудовника з гарною репутацією, який в м. Житомирі побудував та ввів в експлуатацію не один житловий комплекс: ЖК «Полісся» (вул. Вільський Шлях, буд. 14), ЖК «Перилини Корбутівки» (проїзд Шпаковського буд.18, 20), ЖК «Мистецькі Ворота» (майдан Мистецькі Ворота, будинок 9-А) та ЖК «Grand City Dombrovskyi» (вул.Домбровського, буд. 3), в якому вже здано 9 секцій.

Наразі у забудовника в наявності є готові квартири в ЖК «Мистецькі Ворота», та як готові, так і на етапі будівництва квартири в ЖК «Grand City Dombrovskyi». Також, основним моментом є те, що у забудовника Ви можете придбати квартиру по державній програмі «Є-Оселя» та по інших програмах які зараз запущено державою.

Житлові комплекси розміщені в центральних частинах міста, з хорошою транспортною розв’язкою, з розвинутою інфраструктурою, де поруч з будинком в пішій доступності розміщено магазини, аптеки, дитячі садочки, школи, зупинки і т.д. та підключено ВСІ комунікації до будинків.

Щодо комплексу ЖК «Grand City Dombrovskyi» - це величезний закритий квартал в центрі міста, що розташовується між ТЦ «Дастор» та кондитерською фабрикою «Житомирські ласощі»має 5,3 га території, на якій розміщуватимуться 5 будинків(15 секцій),три великі зони парковки , з яких дві вже влаштовано, і 50 гаражних приміщень, також на території вже облаштовано тенісний корт , міні футбольне поле зі штучним покриттям, спортивні тренажери, дитячий майданчик, збудовано приміщення під приватний дитячий садочок та ще багато цікавих моментів в проекті. На сьогоднішній день попри всі реалії забудовник продовжує будівництво та вводить секції в експлуатації, і в період з лютого 2022 р. по січень 2023 р. введено в експлуатацію 3 секції (7, 15 та 14 секції), продовжується будівництво 12 та 13 секцій, і розпочато фундаментні роботи п’ятого будинку комплексу.

ЖК «Мистецькі Ворота» - це монолітно-каркасний, 16 поверховий будинок, що має 2 під’їзди з сучасними плануваннями квартир, повністю введений в експлуатацію, та розміщується навпроти ТЦ «Глобал».

За детально інформацією по квартирах звертайтесь до центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», або телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

Графік роботи: понеділок- п’ятниця з 10.00 до 18.00, субота з в тел.режимі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житловий комплекс квартира 
Матеріали по темі