Місто

Житомирській лікарні передадуть два генератори, які конфіскували у наркоторговців

1 February 2023, 12:32

Генератори вартістю понад 500 тис. грн, арештовані у межах кримінального провадження, передадуть лікарні у Житомирі.

Про це 1 лютого повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житомирська обласна прокуратура, у межах процесуального керівництва досудовим слідством та публічного обвинувачення у суді, продовжує вживати заходи щодо передачі у дохід держави майна, конфіскованого в умовах воєнного стану. Так, днями, за принципової позиції прокурорів обласної прокуратури, у дохід держави в особі Житомирської обласної військової адміністрації передано теплогенератор та дизельний генератор типу електричної установки для резервного та поетапного електрозабезпечення, загальною вартістю понад 500 тис. грн. У подальшому так необхідне в умовах кризового стану електропостачання обладнання буде передане для медичного закладу міста Житомира», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що арештовану техніку конфісковано у межах кримінального провадження стосовно організованого угруповання у складі десяти осіб, засудженого за скоєння злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Нагадаємо, 9 січня на Вінниччині поліцейські викрили групу шахраїв, які заволоділи генераторами вартістю понад 300 000 гривень. Організатором схеми виявився житель Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня 2022 року слідчі оголосили підозри 10 жителям Луганщини, які причетні до масштабного вирощування та виготовлення наркотичних засобів на території Радомишльської громади. Групу «ділків» викрили поліцейські кілька місяців тому безпосередньо під час процесу та вилучили понад 100 кг канабісу, обладнання, автомобіль, мобільні телефони тощо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: генератор лікарня прокуратура наркобізнес наркотики наркотик наркоторгівля 
Матеріали по темі