Новини компаній

Особливості та технічні характеристики iPhone 14 Pro Max

2 February 2023, 09:28

Компанія Apple не перестає дивувати користувачів у всьому світі і нещодавно випустила проривну модель. Новий iPhone 14, з яким можна ознайомитися за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14/), володіє інноваційними технічними характеристиками, завдяки яким він суттєво виграє серед телефонів інших брендів.

Види iPhone 14

Так само як і попередні моделі, новий iPhone 14 поділяється на 3 основні моделі: iPhone 14, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Останню модель можна сьогодні придбати за знижкою, перейшовши за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14-pro-max/.

Потрібно розуміти, що ціна кожної моделі відрізняється через те, що кожен із пристроїв має різний функціонал.

Технічні характеристики iPhone 14 Pro Max

Взявши за приклад найновішу та найпопулярнішу модель iPhone 14 Pro Max, варто розповісти про наступні технічні характеристики та їх переваги:

  • екран. Новий телефон має діагональ екрана в 6.7 дюймів, матрицю з технологією AMOLED і частоту оновлення 60 ГЦ. Завдяки даним характеристикам та відмінному дозволу (2556х1179) користувачі можуть комфортно дивитися фільми у найкращій якості, грати в ігри або відвідувати відеоконференції. Варто також розповісти про нову технологію Dynamic Island, яка змінила уявлення про рамки на верхній частині корпусу всіх телефонів. Дана технологія є невеликим острівом зверху екрана, в який встановлена фронтальна камера і датчик для зчитування FACE ID;
  • процесор. Новий процесор Apple A15 Bionic забезпечує швидку та ефективну роботу телефону без зависань або перегріву. Завдяки йому можна за лічені секунди завантажувати документи з великим обсягом, грати в ігри з об'ємом більше 1 ГБ або дивитися фільми з роздільною здатністю до 4К;
  • камера. Пристрій має відразу 3 об'єктиви камери на задній частині корпусу, головна з яких має якість 48 МП. Завдяки цьому власники можуть робити знімки у будь-який час дня (раніше, ранок, вечір, ніч) з якістю аж до 4К. Камери, що залишилися, виконують функцію коригування: налаштування контрасту, регулювання насиченості, редагування формату або встановлення місця для фокусування.

Новий Айфон буде приємним подарунком для вас та ваших близьких, скористайтеся вигідною пропозицією та встигніть придбати телефон за гарною ціною.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: iPhone 
Матеріали по темі