Події

На автодорозі в Житомирській області Renault з’їхав у кювет і перекинувся: постраждали п’ятеро людей, серед них 2 дітей

6 February 2023, 12:04

На автодорозі Дубрівка-Висока Піч 5 лютого близько 15:30 Renault з’їхав у кювет, унаслідок чого перекинувся: постраждали п’ятеро людей, серед них 2 дітей.

Про це 6 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 лютого близько 15:30 на автодорозі Дубрівка-Висока Піч. На місце події виїхали правоохоронці Звягельського районного відділу для з’ясування усіх обставин. Попередньо, 46-річний житель селища Довбиша, керуючи автомобілем «Renault Trafic», не врахувавши дорожньої обстановки, з’їхав у кювет, унаслідок чого перекинувся. У результаті автопригоди тілесні ушкодження отримали водій транспортного засобу та його пасажири: двоє дітей, віком 10 та 11 років та троє дорослих, віком 35 та 33 років. Одну дитину було госпіталізовано до лікарні, а іншим учасникам ДТП медики надали допомогу на місці та рекомендували амбулаторне лікування», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, за даними патрульної поліції, станом на 3 лютого, упродовж січня на території Житомирщини сталося 30 ДТП, в яких постраждали 45 людей, ще 3 загинули.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 3 лютого 2023 року у селі Станишівка, що неподалік Житомира, під колеса автомобіля потрапила жінка з двома дітьми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія кювет травмування лікарня дитина 
Матеріали по темі