Місто

Компанія «Артхаус Груп» про темпи будівництва ЖК під час війни та зведення нового будинку в центрі Житомира

7 February 2023, 10:32

Будівельна компанія «Артхаус Груп» продовжує будувати нове житло у Житомирі. Більше того, нарощують темпи будівництва. До прикладу, від початку будівельних робіт в житловому комплексі «Smart City 2» минуло менш як чотири місяці, а вже завершено фундаментні роботи з оздобленням комунікацій та облаштовано укриття. Також вже вимурувано два поверхи, з одинадцяти запланованих. З огляду на динаміку роботи, будівництво планують завершити до кінця 2023 року, що на 6 місяців випередить первинні плани.

«За цей період виконали всі фундаментні роботи і станом на сьогодні завершуємо мурування другого поверху житлового комплексу. З третього поверху ми будемо використовувати червону цеглу при будівництві. Хочу зауважити, що зовнішній дизайн ЖК «Smart City 2» буде ідентичним до ЖК «Smart City 1». Будуть просторі однокімнатні та двокімнатні квартири, утеплення базальтовою ватою, панорамні вікна, корзини під кондиціонери та інші новинки», - розповідає керівник проєкту ЖК «Smart City 2» Максим Березницький.


Зокрема, просторе укриття для майбутніх мешканців новобудови.

«Ми переглянули наш проєкт і адаптували підвальне приміщення під відповідне укриття, яке має декілька входів та виходів, яке люди зможуть використовувати», - додає керівник проєкту ЖК «Smart City 2» Максим Березницький.

Не збавляють обертів забудовники і при зведенні житлового комплексу «Домашній 2», будівництво якого стартувало влітку минулого року.

«Ми вже побудували першу секцію в дев’ять поверхів, у другій секції п’ятий поверх завершуємо, третя секція на стадії завершення монолітного поясу і приступимо невдовзі до мурування стін», - коментує керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

У першій секції житлового комплексу вже потроху починають склити вікна та заводити комунікації. Відтак, роблять усе, аби завершити першу секцію до кінця поточного року, - ділиться керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

«Все робимо для того, щоб будинок здався, щоб люди змогли заселитися у свою оселю, зробили свій затишок і щоб було по-домашньому - гарно і красиво», - підсумовує керівник проєкту ЖК «Домашній 2».

Проєктом комплексу передбачено як смарт квартири від 30 кв.м, однокімнатні від 32 кв.м, двокімнатні квартири від 55 кв.м, так і трикімнатні оселі від 68 метрів квадратних. Разом із сучасними та комфортними квартирами, у ЖК «Домашній 2» будуть комерційні приміщення та гаражні бокси.

Втім, і на цьому будівельна компанія «Артхаус Груп» не зупиняється. Навпаки, оголошує початок будівництва нового житлового комплексу в середмісті Житомира.

«Раді повідомити, що компанія «Артхаус Груп» розпочинає будівництво нового ЖК «Статус» в самісінькому центрі нашого міста за адресою вул. Велика Бердичівська, 49-а. Надзвичайно тиха та спокійна частина нашого міста, яка має розвинену інфраструктуру. Безпосередня близькість до Шодуарівського парку, закладів освіти, медичних закладів, маркетів, ринків, кафе і ресторанів. ЖК «Статус» має авторський дизайн проєктів з панорамними вікнами і чудовим краєвидом на історичну частину міста», - анонсує фахівець з продажу ЖК «Статус» Анна Мельник.

Сучасно, якісно, безпечно та зручно - усе це про новий ЖК «Статус» від будівельної компанії «Артхаус Груп».

«Пропонуємо квартири від 36 кв.м до 96 кв.м. Також, у ЖК «Статус» ми пропонуємо комерційну нерухомість, яка буде розташована на першому поверсі від 45 кв.м до 120 кв.м. На території ЖК «Статус» планується спортивний майданчик, окремі зони відпочинку. Територія буде закритою. Як і інші наші проєкти ЖК «Статус» має високі показники енергоефективності. По-перше, якісні будівельні матеріали в поєднанні з автономним опаленням та з новітніми технологіями будівництва», - говорить фахівець з продажу ЖК «Статус» Анна Мельник.

Підготували у ЖК «Статус» і спеціальні фінансові умови для інвесторів.

«Також ми пропонуємо розтермінування до 18 місяців від забудовника, а вже в збудованих наших об’єктах можна придбати житло за державною програмою «єОселя» та іншими програмами, передбаченими державою. Запрошуємо до центрів продажів для отримання більш повної та детальної інформації. Будівельна компанія «Артхаус Груп» - ласкаво просимо додому!», - каже фахівець з продажу ЖК «Статус».

ЖК «Смарт СІТІ»

офіс знаходиться неподалік будівельного майданчика, на парковці ТРЦ «Глобал», за адресою вул. Грушевського, 98а

телефон: 068 390 2323

сайт:http://www.smartcity.zt.ua

zhk.smartcity@gmail.com

ЖК «Сімейний»

вул. Домбровського, 75

телефон: (097) 778 2800

сайт:https://www.simeynyi.zt.ua/

zhk.simeynyi@gmail.com

ЖК «Домашній 2»

вул. Євгена Рихліка, 11

телефон 068 955 4545

сайтhttp://dom-zt.com.ua/uk/

zhk.domasniy@gmail.com

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво будинок квартира житло новобудова ЖК ЖК «Смарт СІТІ» ЖК «Сімейний» ЖК «Домашній 2» Артхаус Груп  
Матеріали по темі