Події

У житомирській обласній лікарні містянин вкрав у жінки телефон, який вона залишила у пальті й пішла на прийом

7 February 2023, 13:44

У медзакладі Житомира в жительки передмістя 6 лютого 58-річний житомирянин вкрав телефон, доки та пішла на прийом до лікаря.

Про це 7 лютого повідомляє пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Учора жителька передмістя залишила у кишені пальто свій мобільний, а сама зайшла в кабінет лікаря. Її необачністю скористався інший відвідувач медичного закладу, який забрав телефон та пішов геть. Чоловіка, як з'ясувалось 58-річного житомирянина, встановили та розшукали оперативники місцевого райуправління, до яких звернулась потерпіла», - йдеться в повідомленні.

Нині телефон поліцейські вилучили та після проведення експертизи його повернуть жінці. А от чоловікові доведеться відповідати за крадіжку (ч.4 ст. 185 ККУ). В умовах воєнного стану - це може бути кількарічне ув'язнення.

Як стало відомо Житомир.info з неофіційних джерел, ця крадіжка сталася у Житомирській обласній лікарні.

Нагадаємо, 11 січня до поліції звернувся працівник однієї з будівельних компаній міста з повідомленням про крадіжку, як з’ясувалося, у житомирській обласній лікарні 30-річний чоловік вкрав робочі інструменти і продав їх: причетного затримали на Житньому ринку

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2023 року у Житомирській обласній дитячій лікарні під час сигналу повітряної тривоги 30-річний житомирянин вкрав телефон у відвідувача.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка лікарня обласна лікарня телефон 
Матеріали по темі