Влада

Колишнього начальника управління СБУ в Житомирській області призначили головою Дніпропетровської ОДА

8 February 2023, 10:02

Президент Володимир Зеленський 7 лютого підписав укази про призначення трьох голів обласних державних адміністрацій.

Зокрема, головою Дніпропетровської ОДА призначений Лисак Сергій Петрович.

Нагадаємо, Сергій Лисак указом від 13 травня 2020 року був призначений на посаду начальника управління Служби безпеки України в Житомирській області. 25 березня 2022 року президент присвоїв військове звання бригадного генерала начальнику управління СБУ в Житомирській області Сергію Лисаку. Указами від 19 липня 2022 року Сергія Лисака звільнили з посади начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області і призначили начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Також президент призначив Малашка Юрія Анатолійовича головою Запорізької облдержадміністрації, який до призначення на цю посаду виконував обов’язки начальника штабу – заступника керівника Антитерористичного центру при СБУ.

Головою Херсонської ОДА призначений Прокудін Олександр Сергійович, який до середини лютого 2022 року був начальником ГУНП в Херсонській області.

Як повідомляв Житомир.info, до призначення 8 серпня 2019 року головою Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко працював першим заступником начальника головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призначення Лисак ОДА Дніпро СБУ  
Матеріали по темі