Події

У Коростені під час конфлікту племінник забив до смерті 50-річного дядька

8 February 2023, 11:58

У Коростені 4 лютого непорозуміння між 50-річним дядьком і 32-річним племінником завершились фатально: поліцейські затримали останнього за смертельне травмування родича.

Про це 8 лютого повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Днями слідчі Коростенського райуправління оголосили 32-річному жителю райцентру про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Чоловікові може загрожувати тривале ув’язнення. Як з’ясували поліцейські, конфлікт між родичами стався вранці 4 лютого на сходинковому майданчику багатоквартирного будинку у Коростені. Його причина - зловживання дядька алкоголем. У розпалі суперечки та під впливом негативних емоцій племінник завдав кількох ударів опонентові. Через кілька годин потому чоловікові стало зле. Працівники екстреної медичної допомоги, яких викликали родичі, не змогли врятувати його життя. За висновком лікарського свідоцтва, отримані ушкодження призвели до смерті 50-річного чоловіка», - йдеться в повідомленні.

Відтак подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 22 січня уранці до поліції надійшло повідомлення адміністрації одного з готелів у середмісті про виявлення у номері мертвого відвідувача. Як з’ясувалося, до 34-річного жителя Івано-Франківщини в номер прийшли знайомці, під час чаркування виник конфлікт, у результаті якого двоє житомирян побили до смерті чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info,14 січня 2023 року близько 18:00 години до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про констатацію смерті 28-річної жительки Миропільської громади, її до смерті забив чоловік, а потім сам викликав лікарів, розповівши, що жінка нібито впала і травмувалася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство конфлікт дядько племінник 
Матеріали по темі