Місто

У Житомирі поховали двох полеглих бійців, особу одного з них не вдалось ідентифікувати

8 February 2023, 15:04

У Житомирі прощаються з двома полеглими захисниками. Один з них, Іван Пересунько, родом з Дніпра, особа іншого неідентифікована.

Про це 8 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Сьогодні вперше з початку російсько-української війни в Житомирі ховають Героя, якого не вдалось ідентифікувати», – йдеться у повідомленні.

Пересунько Іван Миколайович (16.07.2001 — 31.01.2023)

Народився у місті Дніпро у багатодітній родині. Змалечку обрав шлях Захисника України. Пройшов строкову службу, підписав контракт із ЗСУ, став фаховим військовим-десантником. Тривалий час проходив службу в одній із військових частин, дислокованій на околицях Житомира. Учасник операції Об’єднаних Сил. У лавах Десантно-штурмових військ ЗСУ знову став на захист України вже під час повномасштабної агресії рф в Україні. Одружений, виховував сина. Загинув під час виконання службових обов’язків.

Захисник України, особа якого тимчасово не встановлена

Загинув на початку повномасштабної війни, обороняючи місто Київ та Київську область.

Нагадаємо, 7 лютого 2023 року у Житомирі попрощалися з двома загиблими захисниками: Олександром Семєшовим та Романом Просандєєвим.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2023 року у Житомирі попрощалися із трьома військовослужбовцями: Андрієм Степчуком, Дмитром Балабановим та Михайлом Проценком.

2 лютого у Житомирі попрощалися із трьома військовослужбовцями: Андрієм Лебехівським, Олегом Лисаком та Денисом Місюрою.

3 лютого 2023 року Житомирська міськрада повідомляла про прощання з трьома загиблими бійцями: Артемом Дубровським та Ігорем Вишняковим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Смолянське кладовище Пересунько  
Матеріали по темі