Влада

Звільнився керівник школи-інтернату, якого за мільйонний борг по зарплаті хотіла покарати комісія Житомирської облради

8 February 2023, 17:09

Керівник комунального закладу «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Вадим Романчук звільнений з посади в.о. директора закладу.

Розпорядження про звільнення 3 лютого підписав заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

«Звільнити Романчука Вадима Володимировича з посади виконуючого обов’язки директора комунального навчального закладу «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Житомирської обласної ради 03 лютого 2023 року за власним бажанням», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 17 січня на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань Житомирської обласної ради говорили про заборгованість із заробітної плати працівникам комунального навчального закладу «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» в розмірі 1,2 млн грн та вирішили ініціювати притягнення до дисциплінарної відповідальності в.о. директора Вадима Романчука і провести внутрішній аудит навчального закладу.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2022 року в КНЗ «Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» вже були проблеми із виплатою зарплати: в січні керівник закладу звертався до департаменту освіті на науки ОДА щодо фінансування зарплати працівників на 2022 рік, бо з 1 вересня 2021 року кількість учнів збільшилася із 41 до 72 і кількість вчительських ставок зросла на 11,25 одиниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: звільнення Романчук школа-інтернат Довбиська школа-інтернат облрада 
Матеріали по темі