Події

На Крошні у Житомирі горіла приватна двоповерхівка, всередині рятувальники виявили загиблого власника

9 February 2023, 11:00

Перед світанком 9 лютого у Житомирі сталася пожежа у приватному будинку. В одній із кімнат рятувальники, які прибули на виклик, виявили тіло 59-річного власника оселі.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу в двоповерховому приватному житловому будинку у Житомирі до Служби порятунку «101» надійшло о 06:41. Сусіди, що йшли вранці повз будинок, побачили дим та викликали рятувальників.

«По прибуттю бійців ДСНС полум’я виходило з вікна на першому поверсі оселі. Сильне задимлення ускладнювало роботу. З’ясувалося, що у залі горять диван та речі домашнього вжитку. В кімнаті на підлозі рятувальники виявили тіло 59-річного власника без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Пожежу ліквідували о 07:20, фахівці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на весь будинок. Вогонь знищив диван, крісло, телевізор, речі домашнього вжитку, пошкодив облицювання стін та стелю у кімнаті.

За попередніми даними, загоряння сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина встановлюється фахівцями.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що пожежа трапилася на провулку Садовому, що в мікрорайоні Крошня.

Нагадаємо, 6 лютого 2023 року у селищі Хорошів Житомирського району на пожежі у приватному будинку виявили тіло 69-річного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 2 лютого у Житомирі на пожежі в кімнаті гуртожитку на Польовій вогнеборці врятували жінку з 5-річною дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники будинок Крошня пров.Садовий  
Матеріали по темі