Події

У Житомирі чоловік, який нещодавно вийшов із тюрми, обікрав брата і втік: забрав понад 5 тис. грн та два телефони

9 February 2023, 16:25

Житомирські поліцейські викрили чоловіка у заволодінні майном родичів.

Про це 9 лютого повідомляє пресслужба ГУНП із посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«7 лютого до Житомирського районного управління поліції звернувся житель обласного центру із повідомленням про крадіжку грошей та двох телефонів з його оселі. Потерпілий розповів, що у нього вдома кілька днів тимчасово мешкав родич, якому нікуди було йти після звільнення з місць позбавлення волі. Він же і залишився у квартирі, коли господар пішов на роботу. Увечері уже ні гості, ні свого майна заявник не знайшов. Оперативники Житомирського районного управління поліції розшукали підозрюваного за кілька десятків кілометрів від обласного центра - у Новоборівській громаді. Чоловік «гостював» уже в інших знайомих. При собі мав і викрадені мобільні телефони. Гаджети поліцейські вилучили для проведення відповідних екпертиз», - йдеться в повідомленні.

За учинене чоловікові може загрожувати нове ув’язнення терміном від 5 до 8 років.

У пресслужбі Житомирського районного управління поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що причетному до крадіжки 33 роки, чоловік нещодавно вийшов із тюрми та «гостював» у свого брата в центрі міста, а потім вкрав понад 5 тис. грн разом із двома телефонами та втік.

Нагадаємо, 6 лютого у житомирській обласній лікарні 58-річний містянин вкрав у жінки телефон, який вона залишила у пальті й пішла на прийом.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2023 року до поліції звернувся працівник однієї з будівельних компаній міста з повідомленням про крадіжку, як з’ясувалося, у житомирській обласній лікарні 30-річний чоловік вкрав робочі інструменти і продав їх: причетного затримали на Житньому ринку

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка квартира родич брат телефон гроші 
Матеріали по темі