Суспільство

Подбай про безпеку у домі завдяки технічному обслуговуванню від АТ «Житомиргаз»

20 February 2023, 15:05

Власники газового обладнання обов’язково мають раз на рік проводити технічне обслуговування. Таку послугу на Житомирщині надає АТ «Житомиргаз».

Житомирянин Роман запросив додому газовиків перевірили його прилади, адже від цього залежить безпека людей.

«Я готовий подбати про свою безпеку, безпеку оточуючих рідних. З газом шуткувати не потрібно – це життя. Тому вирішив заключити, щоб спати спокійно», - ділиться споживач Роман.

Газовики ретельно перевіряють чи справно працює газова плита, колонка та котел.

«Ми зняли газорегулюючий блок, почистили його. Було багато сміття, яке призводить до більшого зростання витрати газу. Все зробили, зараз перевіряємо роботу», - розповідає слюсар Ігор Цимбарович.

Дане технічне обслуговування коштувало 1200 грн. Це невелика ціна за спокій, впевнений житомирянин. Після перевірки Роману надають акт, адже АТ «Житомиргаз» працює офіційно і несе відповідальність за виконані роботи.

«Одна із таких компаній, яка відповідає за свою роботу, дає гарантію та якісно виконує робити, ось як хлопці виконують технічне обслуговування, на яке я заключив договір із «Житомиргазом», - каже Роман.

Також газовики перевіряють стан газопроводів та герметичність.

«При технічному обслуговуванні ми проводимо такий комплекс робіт – це перевірка на витоки газових мереж, перевірка справності газоспоживаючого обладнання, усунення витоків газу при виявленні, змащення кранів, при необхідності заміна газових кранів», - зазначає майстер відділу технічного обслуговування Андрій Забродський.

Щорічне ТО внутрішніх мереж та приладів гарантує безпечне використання газу в побуті.

«В першу чергу – це безпека життя та здоров'я споживачів, їх матеріальних цінностей. Навіть у паспорті газоспоживаючого обладнання вказано, що воно повинно обслуговуватися не рідше ніж один раз на рік», – підкреслює Андрій Забродський.

Технічне обслуговування – це ринкова послуга, яку надає АТ «Житомиргаз», адже має відповідний дозвіл. Вартість залежить від протяжності мереж та кількості з’єднань, наявності газового обладнання.

АТ «Житомиргаз» нагадує, що вже понад 65 років працює з газовими мережами. Досвід фахівців у поєднанні з новітніми технологіями дозволяє виконувати роботи будь-якого рівня складності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз котел колонка техобслуговування 
Матеріали по темі