Місто

На території житомирської лікарні хочуть реконструювати двоповерхову будівлю під гуртожиток для ВПО

21 February 2023, 13:42

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовив роботи з розробки проєктної документації по об`єкту «Реконструкція двоповерхової будівлі КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради під гуртожиток для розміщення внутрішньо переміщених осіб за адресою: вул. Шухевича Романа, 2-А, м. Житомир».

Інформація про укладений договір 21 лютого 2023 року оприлюднена в системі «Прозорро».

Розробляти проєктну документацію за 698 тим. 824 грн буде ТОВ «Містобудування».

Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2023 року.

ТОВ «Містобудування» зареєстроване в Житомирі в листопаді 2019 року, статутний капітал 5 тис. грн, основний вид діяльності – діяльність у сфері архітектури. Власник фірми – житомирянин Пустовіт Олексій Феліксович.

Зауважимо, що в грудні 2022 року та в лютому 2023 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав з ТОВ «Містобудування» 14 угод на розробку проєктної документації з будівництва фортифікаційних споруд для потреб оборони на території Коростенського району.

Нагадаємо, в лютого 2023 року був оприлюднений проєкт рішення сесії Житомирської міської ради про затвердження грантової угоди між Житомирською міською радою та Європейською Комісією щодо будівництва за 8 млн євро житла для ВПО: 4 багатоквартирні будинки на 128 квартир по пров. Червоний, 60.

9 вересня 2022 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало угоду вартістю 891 тис. грн з ТОВ «Архбуддизайн Сервіс» на виконання проєктних робіт з будівництва інженерних мереж та території благоустрою на території Житомирської міської територіальної громади з метою функціонування модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. В селі Вереси планується встановити близько 40 модульних будинків: це буде обладнане всім необхідним житло площею 40-50 кв.м, розраховане на одну родину. 5 грудня 2022 року УКБ уклало договір з ТОВ «Артхаус» на облаштування території модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб в селі Вереси: за виконання робіт, які мають завершити до 20 травня 2023 року, фірма отримає 35 млн 100 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2019 року двоповерхову будівлю колишнього дитячого інфекційного відділення площею 3104,2 кв.м, яка знаходиться у Житомирі на вул. Романа Шухевича, 2а, міська влада продала на аукціоні за 9 млн 6 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло ВПО реконструкція перинатальний центр департамент проєкт тендер ОДА 
Матеріали по темі