Події

Подробиці ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області: вантажівка на смерть збила 36-річного чоловіка

27 February 2023, 10:32

Увечері 24 лютого у Звягельському районі Житомирської області під колесами вантажного автомобіля загинув пішохід.

Подробиці ДТП на трасі Київ – Чоп 27 лютого надав відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:25 год. на 252 км названої автодороги, поблизу села Піщів Звягельського району.

«Попередньо, водій автомобіля Renault Magnum, 38-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку м. Рівного, вчинив наїзд на чоловіка, який рухався по узбіччю. У результаті ДТП пішохід, 36-річний житель Зягельської громади, від отриманих травм загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, о 19:29 год. 24 лютого патрульна поліція інформувала, що на трасі Київ – Чоп, поблизу села Піщів Звягельського району, сталася ДТП, в якій постраждали люди. Рух транспорту в напрямку Рівного був ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, неподалік Житомира 11 лютого 2023 року сталася ДТП за участю трьох автомобілів: легковика Volkswagen Golf, вантажівки Scania та буса Mercedes Benz Sprinter. В результаті зіткнення травмувалися двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп пішохід вантажівка Звягельський район  
Матеріали по темі