Місто

У Житомирі не працюють світлофори, на складні перехрестя вийшли регулювальники

9 March 2023, 09:11

Після нічної атаки ворожими дронами у Житомирі та області складна ситуація з енергопостачанням. Тож у Житомирі на складних перехрестях працюють регулювальники.

Про це о 8:56 год. 9 березня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Сьогодні, на жаль, в усієї України тривожна ніч і тривожний ранок... Але ворогу нас не зломити. Ми готові до викликів і працюємо для безпеки людей. На найбільш складних перехрестях Житомира дорожній рух регулюють поліцейські, аби усі, хто має дістатись на роботу, спокійно і безпечно це зробили», – йдеться у повідомленні.

Поліція просить водіїв та пішоходів бути уважними один до одного та обережні на велелюдних маршрутах.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги, яка була оголошена о 2:18 год. 9 березня, ворог завдав удар по Житомиру «шахедами», поціливши у підстанцію. Внаслідок цього місто лишилося без світла і води. На щастя, минулося без постраждалих. За інформацією начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, в області без енергопостачання залишилися майже 150 тисяч абонентів.

Зауважимо, що у випадку довготривалих відключень електроенергії кожен може прийти в «Пункт незламності», аби зарядити свої гаджети, зігрітися та скористатися інтернетом. За інформацією ОВА, на Житомирщині діє 306 «Пунктів незламності» (без врахування пунктів відповідального бізнесу та ДСНС).

Як у Житомирі працюють мобільні «Пункти незламності», дивіться у фоторепортажі за 29 грудня 2022 року

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 листопада 2022 року житомиряни грілися та заряджали гаджети в «Пунктах незламності», В одному з таких пунктів люди були і вранці 24 листопада. Адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут. 25 листопада обласна військова адміністрація нагадувала адреси більш ніж 300 «Пунктів незламності», які є на території області, та просила інформувати про можливі проблеми у роботі цих пунктів за телефоном: 067 499-29-16.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світло електрика електроенергія регулювальник дорожній рух перехрестя  
Матеріали по темі