Події

У Житомирі покупець магазину на Богунії вкрав у охоронця телефон і втік, забувши свої документи у нього

21 March 2023, 10:43

У Житомирі покупець магазину, який спілкувався з охоронцем у службовому приміщенні, вкрав у нього телефон і втік, залишивши свої документи у кабінеті.

Про це 21 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Вихідними до поліції звернувся охоронець одного з магазинів у обласному центрі. Чоловік розповів, що того дня запросив покупця до службового кабінету, щоб переглянути записи камер відеоспостереження та урегулювати спірне питання щодо інциденту в магазині напередодні. Під час перегляду чоловік конфліктував з охоронцем і у якийсь момент несподівано вийшов з приміщення. За кілька хвилин потерпілий зрозумів, що разом з відвідувачем зник і його мобільний телефон. Однак у поспіху покупець залишив у кабінеті свою сумку. Поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського РУП, які прибули на місце пригоди, оглянули залишену сумку. Окрім особистих речей правоохоронці виявили там документи покупця, як виявилося 40-річного містянина. Оперативники кримінальної поліції негайно виїхали за адресою, вказаною у документах, однак нікого там не застали. Вже наступного ранку правоохоронці розшукали чоловіка на одній з вулиць міста, неподалік його будинку. Потрапити у квартиру він не зміг, оскільки ключі були у сумці, залишеній у магазині», - йдеться в повідомленні.

Чоловік визнав свою провину в учиненому, однак мотиви своїх дій пояснити не зміг, оскільки, за його словами, був у стані сп’яніння. Нині правоохоронці встановлюють місцезнаходження викраденого майна.

Згідно з чинним законодавством за крадіжку, вчинену в період воєнного стану, винній особі загрожує тривале позбавлення волі.

Із неофіційних джерел Житомир.info дізнався, що інцидент трапився у продуктовому маркеті на Богунії.

Нагадаємо, 16 березня пресслужба поліції інформувала, що за три місяці містянин виніс із житомирського супермаркету близько десятка пляшок віскі: сума збитків складає приблизно 8 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка РУП супермаркет магазин охоронець покупець 
Матеріали по темі