Влада

Мер Житомира з’їздив на Схід, щоб передати безпілотники десантникам 95-ї бригади

25 March 2023, 16:00

Мер Житомира Сергій Сухомлин завіз десантникам 95-ї бригади безпілотники.

Про це Сухомлин повідомив 25 березня.

«Вчора повернувся зі Сходу. Був у нашої 95-ки. Це справжні Герої, які тримають оборону під Кремінною. Завезли десантникам 20 дронів. Ще 20 Мавіків передали їм у Житомирі. Купували коштом місцевого бюджету. Також хочу подякувати всім житомирянам, які купують та передають такі необхідні на передовій квадрокоптери. На фото – наш боєць тримає дрон, який купив та приніс до міської ради житомирянин Олександр, і залишив на коробці побажання нашим Героям. Хлопці отримали квадрокоптер та щиро дякують таким людям», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 8 березня 2023 року виконавчий комітет Житомирської міської ради оприлюднив договори про закупівлю безпілотників для військових на загальну суму 12 млн 236 тис. 854,3 грн.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 23 лютого 2023 року мер Сергій Сухомлин розповідав, що для 95-ї бригади за бюджетні кошти купили «п’ять дорогих сучасних комплектів БПЛА Matrice» і 22 лютого комбриг скидав відео з два підбитими за допомогою цих «дронів» російських танків Т-90.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада БПЛА десантник Сухомлни безпілотник 
Матеріали по темі