Економіка

Купуйте газові котли у клієнтських просторах 104.UA та заощаджуйте до 40% газу

30 March 2023, 11:42

Опалення у будинку — головна складова для створення комфортних умов для проживання. Наприкінці опалювального сезону варто підсумувати витрати та розглянути можливі варіанти економії у майбутньому. Саме період від закінчення поточного опалювального сезону та до початку нового — найкращий для підготовки.

Звісно, дуже важливе утеплення стін приміщення, підлоги, вікон та перекриття. Також значну роль відіграє стан опалювального обладнання.

Що ж варто зробити заздалегідь? — Перевірити стан приладів!

Суттєво зменшить витрати на газ заміна застарілого газового обладнання на нове — сучасне та економне. Обираючи газовий котел для дому, слід знати, що вони відрізняються за коефіцієнтом корисної дії. Тобто тією кількістю тепла, яка може утворитися в котлі при спалюванні одиниці об’єму газу. Це залежить від типу котла – атмосферного, турбованого та конденсаційного. Атмосферний котел – ККД не перевищує 90% (зазвичай 86-88%). Турбований котел – ККД 90-93%; конденсаційний котел – ККД до 110% в низькотемпературному режимі 50/30°C (за рахунок використання прихованої теплоти пароутворення), 96% – у звичайному режимі 80/60°C.

Для прикладу, в клієнтських просторах вже можна придбати новинки конденсаційних котлів таких марок: 104.ua Model C, E.C.A. Confeo Premix, Termet Ecocondens Crystal II та інших світових виробників.

Правильно підібрати газове обладнання, відповідно до характеристик житла і потреб клієнта та замовити комплексні послуги допоможуть персональні менеджери у 104.UA клієнтському просторі.

У 2022 році майже тисячу споживачів Житомирської області придбали обладнання у клієнтських просторах 104.UA та вже побачили різницю у платіжках!

*Ви економите споживання природнього газу за умови заміни застарілого газового обладнання та проведення заходів з енергоефективності.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ котел опалення 
Матеріали по темі