Події

Житомирська поліція відкрила кримінальне провадження про погрози підліткам та стрільбу в лісі біля Кам’яного Броду

31 March 2023, 12:58

За заявою про погрози підліткам та стрільбу увечері 23 березня у Старосілецькій громаді поліцейські Коростишівського відділу відкрили кримінальне провадження, попередня кваліфікація події – ст. 129 КК України (Погроза вбивством).

Про це 31 березня Житомир.info повідомили в поліції Житомирської області.

«У рамках першочергових дій були опитані учасники події з обох сторін, місцеві жителі та зібрані інші свідчення. Триває перевірка обставин, оскільки зібрані відомості мають суперечливий характер. 31 березня проводиться слідча дія – відтворення подій. Водночас озвучені у соцмережі припущення щодо присутності під час конфлікту увечері 23 березня поліцейських на березі водойми не мають об’єктивного підтвердження. Друзі, якщо хтось з вас може надати додаткову інформацію, пов'язану із цими подіями, просимо звернутись безпосередньо до Коростишівського відділу поліції», - йдеться у коментарі ГУНП.

Зауважимо, що про стрілянину по дітях ввечері 25 березня повідомила у Facebook місцева мешканка, мати одного з хлопців Алла Яковенко, яка є помічниця нардепа-мажоритарника від Житомирської області Володимира Арешонкова.

«У Кам’яному Броді (Коростишівщина) павлоградська бізнесменка Оглу в лісі влаштувала полювання на неповнолітніх хлопців – спустила на них собак і разом зі своєю охороною влаштувала "Сафарі" – дітей ганяли по лісу і обстрілювали з автоматів лише за те, що вони підійшли до річки», - йшлося у дописі.


Журналісти «Суспільне Житомир» 29 березня поспілкувалися з учасниками подій.

«Батьки кількох неповнолітніх хлопців з села Кам’яний Брід Старосілецької громади написали заяву до поліції – вони звинувачують місцеву підприємницю у тому, що вона відкрила вогонь з вогнепальної зброї по дітях. Підприємниця також написала заяву в поліцію – каже, що це наклеп і вона взагалі не стріляла».

Детальніше дивіться у сюжеті «Суспільне Житомир»

Нагадаємо, в житомирських судах триває розгляд справи про вбивство і поранення дітей у Радомишлі, яке сталося на початку березня минулого року: одного з обвинувачених відпустили під нічний домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2017 року у місті Овручі Житомирської області чоловік із пістолета поцілив у 15-річну дівчину через те, що та з друзями рвала вишні з дерева на прибудинковій території.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція стрільба погроза вбивством діти Кам’яний Брід Оглу Яковенко  
Матеріали по темі