Події

У Коростишеві рятувальники допомогли транспортувати до «швидкої» чоловіка, який важить близько 200 кг

3 April 2023, 11:25

Зранку 3 квітня у Коростишеві рятувальники допомогли транспортувати чоловіка, який важить близько 200 кг: з таким проханням до них звернулися медики.

Про це 3 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«03 квітня о 05:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що у м. Коростишів Житомирського району потрібна допомога рятувальників по транспортуванню людини. З таким проханням звернулися медики, які виїхали на виклик до хворого. На місці виклику з'ясувалося, що у приватному житловому будинку перебуває чоловік, який потребує медичної допомоги. Його вага близько 200 кг. Своїми силами екіпаж швидкої допомоги транспортувати його до автомобіля не зміг би. Бійці ДСНС на ношах транспортували чоловіка до швидкої. Після чого його повезли до місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

А в с. Романівка Романівської громади Житомирського району рятувальникам довелося вивільняти автомобіль швидкої допомоги, що прибула на виклик та, через погіршення погодних умов, загрузла в багнюці. Фельдшериня пішла до хворого пішки, щоб надати допомогу. В цей час бійці ДСНС за допомогою лебідки відбуксирували швидку з пастки.

Погіршення погодних умов призвело сьогодні вранці і до нестандартної ситуації в м. Малин Коростенського району. Там поблизу переправи дощі розмили ґрунт під ясеном і стовбур розкололася на дві частини. Уламки дерева перекрили рух на проїжджій частині у двох напрямках. У заторі опинився і хлібовоз, який не міг проїхати повз перешкоди. Рятувальники порізали гілки та уламки стовбура поваленого дерева і прибрали рештки з проїжджої частини.

Також бійці ДСНС продовжують відкачувати ґрунтові води з приватних домоволодінь. Учора вони надавали таку допомогу населенню в смт Черняхів Житомирського району та м. Олевськ, що на Коростенщині. Лише упродовж минулих днів там уже відкачали сотні куб. м води.

Нагадаємо, за добу 30 березня через негоду у Житомирській області за добу рятувальники вивільнили зі снігових наметів 12 автівок, з них – 4 «швидких».

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня 2023 року за добу рятувальники Житомирщини здійснили 31 виїзд на надання допомоги населенню у різноманітних нестандартних ситуаціях спричинених негодою: витягували автівки з узбіч, прибирали повалені дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога 
Матеріали по темі