Влада

Управління культури Житомирської міської ради закупило у двомісячного ФОПа послуги з декорування на 200 тис. грн

12 April 2023, 12:05

Управління культури Житомирської міської ради закупило послуги з облаштування інформаційних стендів та тематичного оформлення культурно-мистецьких, загальноміських та державних заходів на суму 200 тис. грн.

Інформація про закупівлю та укладений договір 10 квітня 2023 року оприлюднені в системі «Прозорро».

В обґрунтуванні проведення закупівлі без відкритих торгів управління культури зазначає, що раніше вони вже оголошували тендер на закупівлю цих послуг, але жодної пропозиції не було. Зауважимо, що перша закупівля була оголошена 17 березня, тендерні пропозиції приймали до 25 березня.

Договір на надання послуг вартістю 200 тис. грн укладений з ФОП Александрова Крістіна Ігорівна 10 квітня 2023 року. За даними аналітичного порталу YouControl ця фізична особа-підприємець зареєстрована в Житомирі 12 лютого 2023 року.

В додатках до тендерної документації є інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

«Послуги Виконавця повинні базуватися на завданні відповідальних осіб Замовника, згідно з концепцією заходу, що проводить управління культури міської ради з використанням певних позицій з переліку. Після затвердження замовником реалізації концепції, виконавець починає роботи з виготовлення декорацій, тематичних конструкцій, фотозон, святкових елементів декору. За 1 день до проведення заходу Замовник приймає послуги та узгоджує з Виконавцем дату оформлення та демонтажу. Для створення інформаційних стендів у частині текстової інформації має використовуватись українська мова, у деяких випадках англійська або інші європейські. Виконавець виконує адаптування наданих Замовником матеріалів у разі необхідності додавання важливих додаткових елементів: логотипи співорганізаторів, партнерів тощо», - зазначає управління культури.


Скріншот з тендерної документації

Також у переліку є три види наборів меблів – плетений, у золотому кольорі, дитячий, перелік матеріалів для додаткового декорування локацій та «інший тематичний декор для створення дизайну свята, що проводиться».

ФОП за 200 тис. грн має забезпечити декорування всіх масових заходів, які міська влада проводитиме з Великодніх свят і до 31 грудня 2023 року включно.


Нагадаємо, цього року на Великдень у Житомирі управління культури за 68 тис. грн планує організувати 40 майстер-класів та встановити фотозони на Михайлівській.

Як прикрашають центр Житомира до Великодня дивіться у фоторепортажі

Як повідомляв Житомир.info, редакція проаналізувала закупівлі управління культури Житомирської міської ради за перші три місяці повномасштабного російського вторгнення, зокрема на Великдень-2022 закупили послуги для облаштування фотозони вартістю 15 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління культури фотозона заходи тендер декор 
Матеріали по темі