Події

У Житомирі на Крошні з території приватного домоволодіння рятувальники відкачали 900 кубометрів води, працювали 7 годин

12 April 2023, 14:33

За минулу добу рятувальники 8 разів відкачували воду із затоплених будівель та присадибних ділянок.

Про це 12 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Зокрема, було підтоплено території приватного домоволодіння у м. Житомир. Знадобилася допомога рятувальників у відкачці води. По прибуттю на місце події з’ясувалося, що підтоплені житловий будинок, господарчі будівлі та присадибна ділянка. Після семигодинної роботи, за допомогою автоцистерни та всмоктувального рукава, а також пожежної насосної станції бійці ДСНС відкачали близько 900 куб.м води», - йдеться в повідомленні.

Також у Звягельському районі, надзвичайники надавали аналогічну допомогу в с. Великий Молодьків. Там, вони відкачали з підвального приміщення будинку культури 170 куб.м води. Протягом доби рятувальники ще 6 разів виїжджали на подібні виклики в м. Коростень, м. Малин Коростенського району та м. Коростишів Житомирського району. В результаті всіх випадків фахівці ДСНС відкачали близько 1875 куб.м води.

У пресслужбі ГУ ДСНС для Житомир.info уточнили, що у Житомирі рятувальники залучалися до відкачування води на вулиці Піщаній, що у районі Крошні.

Нагадаємо, 8 квітня протягом доби надзвичайники здійснили 6 виїздів для надання допомоги населенню у несприятливих побутових ситуаціях: зокрема 5 разів довелось відкачувати воду з території домоволодінь. Загалом рятувальники відкачали близько 130 куб. м води з приватних домоволодінь.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 5 квітня 2023 року бійці ДСНС відкачували ґрунтові води з приватних домоволодінь. Зокрема, у м. Малин Коростенського району підтопило житловий будинок, гараж та дровітник. Вода вже потрапила у помешкання. Рятувальники загалом відкачали близько 20 куб. м води. Аналогічну допомогу бійці ДСНС надавали і в с. Білокоровичі Коростенського району. Там ґрунтовими водами затопило близько 50 соток території. Відкачали ж більше 200 куб. м води. Для цього вогнеборці застосовували і мотопомпу, і пожежний автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода рятувальник ДСНС допомога порятунок 
Матеріали по темі