Економіка

У Житомирі теплокомуненерго хоче закупити понад 600 дорожніх знаків, готові заплатити 1,5 млн грн

26 April 2023, 13:23

Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» міської ради хоче закупити понад 600 дорожніх знаків за більш як 1,5 млн грн.

Інформація про закупівлю 21 квітня 2023 року була оприлюднена на ресурсі Prozorro.

Так, відповідно до опису предмета закупівлі, теплокомуненерго має намір закупити дорожні знаки у кількості 641 одиниця.

Очікувана вартість товарів – 1 504 158 грн. Строк поставки – 31 грудня 2023 року.

Скриншот з ресурсу Prozorro

У додатку до тендерної документації розписано, які саме дорожні знаки необхідні комунальному підприємству та в якій кількості.







Скриншоти з додатку

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин у коментарі Житомир.info 26 квітня зазначив, що підприємство повинне мати всі види знаків, які використовуватимуться залежно від потреби.

«Ми проводимо тендер на всі типи і види знаків, які вимагає від нас Інститут безпеки дорожнього руху. Ми будемо робити ремонти і безпосередньо під кожен ремонт братимемо ті знаки, яких у нас немає. Ми не всі ті знаки будемо брати. Але тендер оголошений на той перелік, який ми повинні мати. Купуватимемо виключно ті, які нам потрібні для проведення конкретних робіт на тій чи іншій дорозі. Наприклад, якщо не треба «об’їзд», то його й не купуватимемо. Іноді треба, скажімо, «стрілка», «обмеження швидкості руху»… Під кожен проєкт потрібні різні знаки», – пояснив Дмитро Рогожин.

Зауважимо, що тендер на закупівлю дорожніх знаків «Житомиртеплокомуненерго» оголошувало і раніше, 8 лютого 2023 року. Підприємство хотіло закупити 616 знаків, очікувалося, що вони вартуватимуть 877 380 грн. Проте торги не відбулися.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2023 року на засіданні виконкому директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин розповідав, що у рамках інвестиційної програми у 2022 році підприємство виконало реконструкцію мереж на вулиці Пушкінській, а також закупило фронтальний навантажувач і тягач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖТКЕ теплокомуненерго Рогожин тендер закупівля дорожній знак  
Матеріали по темі