Події

Подробиці вечірньої ДТП під Житомиром: Volkswagen в’їхав у бетонний блок, водій потрапив у реанімацію

1 May 2023, 11:57

Увечері 30 квітня неподалік села Кам’янка Оліївської громади Житомирського району легковий автомобіль в’їхав у бетонну перешкоду. Водій отримав численні травми.

Подробиці ДТП 1 травня надала пресслужба ГУНП з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 145 км автошляху Київ – Чоп.

«Попередньо, 30 квітня близько 21:00 водій автомобіля Volkswagen Golf, 41-річний житель Полтавщини, рухаючись у напрямку села Кам’янки, не обрав безпечної швидкості руху та здійснив зіткнення з бетонним блоком», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій легковика отримав численні травми. Його було доставлено до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Попередня кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, близько 21-ї години 30 квітня біля села Кам’янка Житомирського району сталася ДТП, у якій постраждали люди. На місці працювали патрульні, слідчі та медики. Рух транспорту був ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня 2023 року поблизу села Кам’янка Житомирського району зіткнулися автомобілі Toyota RAV4 та MAN TGX. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель м. Києва, загинув на місці події. Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера.

8 квітня пресслужба Апарату Верховної Ради України повідомила, що 6 квітня у трагічній ДТП на Житомирщині загинув відомий український політик, народний депутат України ІІ, IV, V, VI скликань, заслужений юрист України Володимир Миколайович Стретович.

12 квітня пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що водієві кросовера повідомили про підозру у скоєнні ДТП поблизу с. Кам’янка Житомирського району, в якій загинув колишній нардеп та ще одна пасажирка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп Кам'янка  
Матеріали по темі