Події

Слідчі встановлюють свідків ДТП на об’їзній Житомира, де загинув один із водіїв та ще троє людей травмувалися

4 May 2023, 11:55

Слідчі встановлюють свідків ДТП, що сталася 15 квітня поблизу с. Глибочиці Житомирського району.

Про це 4 травня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Триває досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув один з водіїв, ще троє людей були травмовані. Правоохоронці ретельно збирають усю інформацію про подію, тож просять відгукнутися тих, хто володіє відомостями, що можуть становити інтерес для слідства. ДТП сталася близько 15:30 на 127 км автодороги Київ-Чоп. Тоді відбулося зіткнення автомобіля «Honda Jazz» та «ВАЗ-210994». У результаті ДТП 26-річний водій ВАЗа загинув на місці події. Його пасажири, 32-річний чоловік та 22-річна жінка, жителі Брусилівщини, отримали травми та були доставлені до Житомирської обласної клінічної лікарні. Також з тілесними ушкодженнями був ушпиталений 32-річний керманич «Honda Jazz»», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції закликають громадян, які стали свідками автопригоди, повідомити про це правоохоронцям.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102»», - наголошують у головному управлінні Нацполіції Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року на об'їзній дорозі Житомира, поблизу села Глибочиця сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої були постраждалі. Рух транспорту був ускладнений, а об’їзд місця пригоди організовано через Житомир. 17 квітня 2023 року у поліції надали подробиці ДТП та розповіли, що внаслідок лобового зіткнення травмувалися троє людей, один із водіїв загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення свідок слідчий слідчі об'їзна 
Матеріали по темі