Події

Подробиці пожежі у приватному секторі в Житомирі: згоріли три споруди, загинула живність, є травмований

17 May 2023, 17:56

Уранці 17 травня в Житомирі горіли господарчі споруди в приватному секторі. Три з них вогонь знищив. Чоловік, який намагався самотужки приборкати полум’я, отримав опіки.

Подробиці пожежі надала пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу в дерев’яній господарчій споруді до Служби порятунку «101» надійшло о 08:52.

На момент прибуття рятувальників було встановлено, що горить вже дві господарчі споруди, вогонь вже встиг перекинутись з одного домоволодіння на сусіднє – ще на одну споруду та житловий будинок і на лазню.

«Відразу вогнеборці подали воду на захист житлового будинку та лазні. Вже о 09:11 три пожежних розрахунки локалізували загоряння, о 09:40 повністю ліквідувати. У ході самостійного гасіння отримав незначні опіки рук та обличчя один із власників. Медики надали чоловікові допомогу, від госпіталізації він відмовився», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок пожежі вогонь знищив 3 господарчі споруди, речі домашнього вжитку, домашню птицю, частково пошкодив покрівлю лазні та фронтон будинку.

Причину виникнення пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, зранку 17 травня читачі розповіли про пожежу у Житомирі, в Богунському районі міста. Рятувальники уточнювали, що пожежа сталася у приватному секторі на вулиці Каракульній.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2023 року в Житомирі рятувальники гасили чотири пожежі: на вулиці Офіцерській зайнявся матрац у квартирі п’ятиповерхівки, а на Великій Бердичівській горіли смітники за кількома адресами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники вул. Каракульна опіки  
Матеріали по темі