Місто

У Житомирі оштрафували водіїв, які заїхали у гідропарк, піднявши шлагбаум

29 May 2023, 13:42

У Житомирі штрафували водіїв двох автомобілів, які заїхали на пішохідну зону в гідропарку.

Про це 29 травня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«На вихідних до велопатруля звернувся керівник одного із комунальних підприємств міста та повідомив, що пасажир з авто самовільно підняв шлагбаум та кілька автомобілів в'їхали в гідропарк на пішохідну зону», – йдеться у повідомленні.

Патрульні отримали відеодокази порушення, та вирушили на пошуки транспортних засобів, які порушили вимогу інформаційно-вказівного знаку 5.36 «Пішохідна зона».

Невдовзі обидві автівки та водіїв, патрульні виявили на території парку.

Інспектори провели розгляд справи та винесли адміністративні постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки), за що передбачена відповідальність у вигляді штрафу — 340 гривень.

Зазначається, що керманичі погодились зі своїм правопорушення та сплатили штраф на місці за допомогою портативного термінала, що мали з собою велопатрульні, а також покинули межі пішохідної зони.

Директор КП «Парк» Сергій Бондар у коментарі Житомир.info уточнив, що порушення ПДР було зафіксоване відеокамерою, встановленою на будівлі одного із закладів громадського харчування у гідропарку.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року в Житомирі патрульні на 340 грн оштрафували водія Audi, який заїхав на пішохідну вулицю та виклав фото у соцмережу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк КП "Парк"  
Матеріали по темі